Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfinak vannak jobb esélyei a társkeresésben?
1:
Magas, izmos, szálkás, jóképű, jól ápolt, csóró, rókalyuk albi, nincs kocsija
2:
Alacsony, átlagos nem sportos test, átlagos arc, gazdag, saját újépítésű nagy lakás menő környéken, 1-3 éves városi telepjáró BMW, Merci, Lexus, Audi vagy Range Rover.
A másodiknak nagyobb az esélye a 25-30 feletti megállapodni akaró nőknél komoly kapcsolatra.
Az elsőnek 16-25 közötti diszkós lányokkal kalandra.
Valójában csak az 1-es piacképes. Hiába csóró, ismerek én olyan jóképű pasit is aki nem hogy albérletben de a nagymamája pincéjében lakik.. mégis mindig van barátnője mert olyan jóképű, hogy még a gimis kollégiumban ahol voltak ilyen telefonok szobánként, hívogatták a csajok miközben WoW-ozott...
A pénz, a vagyon sosem fog úgy számítani mint a külső. Ezt a mítoszt felejtsd is el. Csak olyan nőknek fog számítani, akik eleve nem a pénzes személyt szeretik, őt csak egy pénzeszsáknak, tárgynak tekintik. Valójában amit szeretnek az az életminőség amit ő nyújtani tud. De könyörgöm, miben különböznek ezek a nők a prostituáltaktól? Szerintem semennyiben, csak a társadalom nem ítéli őket qrvának.
5
Na, mert a férfiak nem a kulsosegere hajtanak...
Dugni - 1.
Felszínes kapcsolatot kialakítani - inkább a 2., de az első is tud rövidebbeket.
Jó kapcsolatot kialakítani - 3. csoport, aki nem az 1. vagy 2. csoportot választja. Hanem azt mondja, hogy mi ez a menü. Ez szar.
Az egyes
Nem igazan erdekel h csoro ha tudok gerjedni ra es o engem akar.
Majd egyutt szepen megoldjuk a csorosagot.
Egy szinten csoro csaj ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!