Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs autója a férfinek Budapesten, a nők hány % nál esik ki?
Figyelt kérdés
Ha te nő vagy te elvárod hogy legyen autója annak akivel összejösz?2022. aug. 19. 11:21
11/16 anonim válasza:
Szerintem egy 110%-os arányról beszélhetünk. Mind a kőgazdag-, mind az alsó szegmens körében ez már alap, elvárt.
12/16 anonim válasza:
Pesten élek, nekem az itteni tömegközlekedés mellett egy autó kb. luxuskategória, úgyhogy nem is várom el ezt senkitől alanyi jogon. Viszont valamikor szeretnék majd autót (pláne, ha vidékre költöznénk), úgyhogy az pozitívum, ha ebben egyezünk.
13/16 anonim válasza:
Szerintem 5%nál kizáró.
Konkrétan könnyebb, gyorsabb, praktikusabb, olcsóbb a bkv.
Jól jön nyáron vagy hétvégéken, de egyrészt lehet kölcsönkérni másrészt a vonatba se halt még bele senki.
14/16 anonim válasza:
Budapesten sok esetben felesleges az autó.
Pesten élek, az autómmal telekre járok le, illetve nyaralni, túrázni, ügyet intézni szoktam járni vele. De ha nagyon kéne, meglennék nélküle.
F
15/16 anonim válasza:
Ha van sok pénzed autót finanszírozni, pl állandó javíttatás 5 évnél idősebbnél, újnál is egy sima szervíz 1 év után 200 ezer ft (van 12 ismerősöm új autóval, 140 től indult a szerviz alapesetben), súlyadó évente 20-30 ezer, kötelező 40-50 ezer, benzin, 2 évente a műszaki is szép kis összeg, néha-néha egy kis 30 vagy 50 ezres csekk is befigyel 10/9 autós esetén pl elnézett záró, gyorshajtás, tilos behajtás, rossz kanyarodás, telefonálás, övhasználat elmulasztása miatt, stb. Éves szinten több 100 ft kiadás. Eléggé gazdaghobbi lett az autó manapság. Nekem 4 sima féktárcsak és fékbetetétcsere volt 6 év után 170 ezer ft, egyszer nekimentem egy őznek 70-el lakott területen kívül, 160 ezer ft volt. De mióta az eszemet tudom és vezetek, vagy 16 éve, 1.5 millió ft kiment már az ablakon. Pedig én tényleg betartom a szabályokat. Uncsim milliomos, mindenhol száguld, havi 200 ezer kimegy neki gyorshajtásért. Balesete még nem volt, rallyzik amúgy.
16/16 anonim válasza:
"Uncsim milliomos, mindenhol száguld, havi 200 ezer kimegy neki gyorshajtásért."
Azt hogy? Szándékosan belemegy minden védába 150-el?
Mert rendőrt én alig látok mostanában, aki egyszer meg elkaphatott volna gyorshajtásért, az meg bevallotta nekem, hogy azt sem tudják, hogyan kell bekapcsolni a trafit... 😂 (Bp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!