Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell egy férfinek autó Budapesten a nők szerint ?
A férfinak/nőnek lehetnek vidéken családtagjai, oda is köti a munkája, sokat kirándul,sőt, lehet,hogy a barátnőnek élnek vidéken a szülei ahová gyakran mennek együtt. Tehát így, magában a kérdés,hogy Budapesten..férfinak...nagyon általános.
Mindenkinek könnyebb ha van kocsija, de Budapesten, gyerek nélkül,egyedül élő férfinak nélkülözhető.
A nők nem homogén halmaz, van, aki szerint igen, van, aki szerint nem. Nekem speciel nőként nincs, a férfitól sem várom el. Nincs gyerekem, ahova el kell utaznom, tömegközlekedéssel meg tudom oldani, 2-3évente 1x hívok egy taxit... ha vidékre utazom, akkor simán felszállok a vonatra. Ha nagyobb mennyiségű ételt-ital, tisztítószert kell vásárolnom, amit egyedül nem bírok el, házhozszállíttatom. Közel van a munkahelyem tömegközlekedéssel.
De pl. megértem azt, ha vki vmiért folyamatosan ingázik, gyereke van, akit ide-oda, amoda kell vinnie stb., akkor akar autót.
Nem kell. Roosh V szerint Lengyelországban 10 -15 évvel ezelőtt még működött a provider game, azaz a módszer, hogy a férfi a viszonylag jó életszínvonal ígéretével próbál csajozni, de ma már nem. Magyarországon hasonló lehet a helyzet.
Aki hipergazdag az továbbra is csajozik persze. Gold digger game =/= provider game. A gold diggerek havi 5 milliónál kezdődnek és itt is drasztikusan növekedett a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!