Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs autója a férfinek Budapesten, a nők hány % nál esik ki?
Nem várok el nyilván,akinél ebben hátrányból indul az már egy rossz pont.
Viszont kényelmesebb azzal elmenni kirándulni vagy utazni,mint buszon vagy vonaton zötykölődni. (Mármint ha nem csak túrázni mész,hanem nyaralni pl nagy táskákkal)
Jó esetben akkor a csajnak van jogsija vagy kocsija
Nekem nincs problémám ezzel. Én tavaly adtam el az autómat.
De ha úgy lenne hogy szükséges az autó a párkereséshez, azt miért kell letagadni?
#3 "lenne" de nincs úgy. Nem az autóval fogok beszélgetni, randizni, de lefeküdni sem. Ha valaki nem tetszik autó nélkül, aztóval sem fog.
Nyilván praktikus ha van, de senki nem lesz azért dobva, mert nincs neki. Amúgy meg minek kerdezed, ha te már eldöntötted a választ és mindenki aki mást ír az csak letagadja?
Napi ha nincs autód, nincs csajod kérdés.
( A kérdező szerint )
Pedig milyen jó pesten a kocsi! Másfél km-es uton 2 orán keresztül nézheted a dugóban ülve hogy 3 percenként húz el melletetek egy villamos :D
De ha sokszor szetetnétek a városon kívülre is menni, akkor praktikus ha van. De amelyik nőnél ez kizaró ok, az annyit is ér. (Meg az a pasi is, aki ettől hiszi magát valakinek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!