Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt más is, aki lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is, aki lehetetlen küldetésnek éli meg egy jól működő párkapcsolat megtalálását?

Figyelt kérdés

Kezdve a szerencse faktorral:

- legyél jókor jó helyen

- legyél nyitott és szingli

- vegyétek észre egymást és legyen megfelelő a szitu

- legyen kölcsönös a szimpátia

- legyen lehetőség a beszélgetésre

- az egyik fél legyen kellően bátor a kezdeményezéshez

Folytatva a továbbiakkal:

- legyen közös érdeklődési kör és értékek

- legyen vonzalom

- és sorolhatnám tovább a figyelmességgel, akaraterővel és különféle áldozatokkal.

Nekem a szerencse faktor nem jön össze sose, már ott megbukik a dolog.

2022. aug. 19. 10:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jelen
2022. aug. 19. 10:59
 2/12 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Nekem a listám egyszerübb:

- legyünk kölcsönsen szimpatikusak

- tudjunk nyíltan beszélni

És még ezzel a két ponttal sem megy… szóval igen, már én is kezdem lehetetlen küldetésnek találni.

2022. aug. 19. 11:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Legszívesebben fejkamerát szerelnék egyes emberekre és megnézném, hogy ők mit csinálnak másként, nekik miért megy.
2022. aug. 19. 11:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. :(
2022. aug. 19. 11:06
 5/12 Kólauborkával ***** válasza:
29%
Amit én látok: azoknak a gátlástalan (vagy buta?) embereknek megy, aki képes magáról elhinni, vagy hazudni, hogy ö a legjobb a legszuperebb, tévedhetetlen isten, na a legtöbb nő imàdja ezeket az üres, már minimális értelmi kèpességekkel megállapítható hazugságokat, de sajnos én nem tudom fsni a szót az értelmetlen badarságokról, sőt még csevegni is utálok ilyenekről, nálam valószínűleg ez a hiba. Szerencsère pár barát akad, akik meg elmondják, hogy tényleg bogaras vagyok e téren, de nem gondolják, hogy baj lenne, mert én egyértelműen és félrebeszélés nélkül azt mondom, amit gondolok, illetve ami van…. Csak hát a társadalom nőnemű egyedei ezt nem szeretik, tapasztalataim szerint.
2022. aug. 19. 11:13
 6/12 anonim ***** válasza:
96%

Ott kezdődik hogy legyél vonzó.

Innentől a szerencsefaktorok:

- mindazok vannak jókor jó helyen, akik ott vannak, ahol te.

- a nyitott és szingli kritérium nem szerencsén múlik, hanem a döntéseden

- téged sokan észrevesznek, kérdés, hogy közülük kit veszel észre.

- ha te magad legjobb verziója vagy akkor több embernek vagy szimpatikus mint amennyinek nem.

- a beszélgetés lehetősége sem szerencsén múlik, kellő intelligenciával megteremthető.

- ha bátor vagy, (már pedig miért ne lennél) akkor ez máris nem szerencsefaktor.

- közös érdeklődési kör mindig van, ha egyik fél sem beszűkült tudatállapotú, műveletlen pór.

- a vonzalom fennmarad, ha nem tunyulsz le sem szellemileg sem testileg.

- a többi csak kifogás.

2022. aug. 19. 11:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
2022. aug. 19. 11:22
 8/12 A kérdező kommentje:

#5 Átérzem, amit írsz. Néha olyan érzésem van, mintha rossz korszakba születtem volna.

#6 Milyen érdekes, amit írsz! Eddig mindig úgy álltam a dolgokhoz, hogy milyen szerencsés az, aki most ott van ahol mondjuk XY. Sose gondoltam méh olyan megközelítésre, hogy az lenne a szerencsés, aki ott van ahol én.

2022. aug. 19. 11:24
 9/12 anonim ***** válasza:

"- legyen közös érdeklődési kör és értékek"

- a közös érdeklődési kör nem olyan lényeges. Én 13 éve vagyok együtt a feleségemmel, és közös érdeklődési kör nélkül is tudtunk mindig valamiről beszélgetni.

Amúgy persze nem egyszerű, mondhatni nehéz, ugyanakkor nem nagyon tud mit veszíteni az ember.

Ami viszont fontos, hogy soha ne akarjuk a másikat megváltoztatni, ellenben mindig hagyjunk neki teret.

2022. aug. 19. 11:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Kezdd a közös érdeklődési körrel. Ott (ami érdekel, ez lehet pl egy sport) jó helyen vagy jó időben. Beszédtéma van, könnyen kialakul a szimpátia. Ha észreveszed már nem nagy dolog felhívni magadra a figyelmét pl a beszédtémával.

Hogy te szingli vagy meg nyitott az rajtad múlik. Hogy ő az-e, az szerencse, de kb 50% az esély általában. Szóval több ilyen próbálkozásból valaki tuti szingli.

A bátorság nem szerencsefaktor.

A vonzalom a következő lépés.

A többi a beszélgetés/ismerkedés közben kiderül, de jó esélyekkel indulsz, mivek a saját körödből választottál valakit.

2022. aug. 19. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!