Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is, aki lehetetlen küldetésnek éli meg egy jól működő párkapcsolat megtalálását?
Kezdve a szerencse faktorral:
- legyél jókor jó helyen
- legyél nyitott és szingli
- vegyétek észre egymást és legyen megfelelő a szitu
- legyen kölcsönös a szimpátia
- legyen lehetőség a beszélgetésre
- az egyik fél legyen kellően bátor a kezdeményezéshez
Folytatva a továbbiakkal:
- legyen közös érdeklődési kör és értékek
- legyen vonzalom
- és sorolhatnám tovább a figyelmességgel, akaraterővel és különféle áldozatokkal.
Nekem a szerencse faktor nem jön össze sose, már ott megbukik a dolog.
Nekem a listám egyszerübb:
- legyünk kölcsönsen szimpatikusak
- tudjunk nyíltan beszélni
És még ezzel a két ponttal sem megy… szóval igen, már én is kezdem lehetetlen küldetésnek találni.
Ott kezdődik hogy legyél vonzó.
Innentől a szerencsefaktorok:
- mindazok vannak jókor jó helyen, akik ott vannak, ahol te.
- a nyitott és szingli kritérium nem szerencsén múlik, hanem a döntéseden
- téged sokan észrevesznek, kérdés, hogy közülük kit veszel észre.
- ha te magad legjobb verziója vagy akkor több embernek vagy szimpatikus mint amennyinek nem.
- a beszélgetés lehetősége sem szerencsén múlik, kellő intelligenciával megteremthető.
- ha bátor vagy, (már pedig miért ne lennél) akkor ez máris nem szerencsefaktor.
- közös érdeklődési kör mindig van, ha egyik fél sem beszűkült tudatállapotú, műveletlen pór.
- a vonzalom fennmarad, ha nem tunyulsz le sem szellemileg sem testileg.
- a többi csak kifogás.
#5 Átérzem, amit írsz. Néha olyan érzésem van, mintha rossz korszakba születtem volna.
#6 Milyen érdekes, amit írsz! Eddig mindig úgy álltam a dolgokhoz, hogy milyen szerencsés az, aki most ott van ahol mondjuk XY. Sose gondoltam méh olyan megközelítésre, hogy az lenne a szerencsés, aki ott van ahol én.
"- legyen közös érdeklődési kör és értékek"
- a közös érdeklődési kör nem olyan lényeges. Én 13 éve vagyok együtt a feleségemmel, és közös érdeklődési kör nélkül is tudtunk mindig valamiről beszélgetni.
Amúgy persze nem egyszerű, mondhatni nehéz, ugyanakkor nem nagyon tud mit veszíteni az ember.
Ami viszont fontos, hogy soha ne akarjuk a másikat megváltoztatni, ellenben mindig hagyjunk neki teret.
Kezdd a közös érdeklődési körrel. Ott (ami érdekel, ez lehet pl egy sport) jó helyen vagy jó időben. Beszédtéma van, könnyen kialakul a szimpátia. Ha észreveszed már nem nagy dolog felhívni magadra a figyelmét pl a beszédtémával.
Hogy te szingli vagy meg nyitott az rajtad múlik. Hogy ő az-e, az szerencse, de kb 50% az esély általában. Szóval több ilyen próbálkozásból valaki tuti szingli.
A bátorság nem szerencsefaktor.
A vonzalom a következő lépés.
A többi a beszélgetés/ismerkedés közben kiderül, de jó esélyekkel indulsz, mivek a saját körödből választottál valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!