Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem értem a másikat. Mik ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a másikat. Mik ezek a kérdések hogy a randira egyedül jössz? Telszámod megadod?

Figyelt kérdés

Nem reagálja le mikor kerdezem mert kivel kéne mennem?

Randirol nem ir semmit csak kerdezi hol legyen. Miert nem agyal.higy meghiv ide vagy oda üljünk be ide vagy oda vagy ő hogyan képzeli el milyen kroulmenyek kozt szeretne velem talalkozni.

Nem tudok semmit. Talalkozunk valahol es lesz ami lesz?

A telszámom(amit senkinek nem adok meg csak ugy random)meg miert kell neki ismeretlenul netrol randi elott mikor ott van megannyi mas felulet ahol elér?

Vagy hagyjam a srácot mikor állandoan csak értetlenséget vált ki belolem akármikor beszélek vele?

2022. aug. 18. 13:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9# annyira nagyon nem veszem komolyan az egeszet hogy most aztán uristen tiltas torles. Jovanez alapon vagyok. Megeroszakolni ugyse fog. Szoval
2022. aug. 18. 13:55
 12/17 anonim ***** válasza:

9

Ha csavarogni akarsz, mindegy hova csavarogtok:DDD

Vegyél egy macskát-kutyát sétáltassad...

2022. aug. 18. 14:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát szomorú a helyzeted.

Írni nem tudsz, a megfogalmazás egy káosz, sokszor lassan többször kell elolvasni, annyira érthetetlen amit mondani szeretnél.

Az, hogy nem szimpatikus, de nincs más alapon elmész vele, ezt nyilván ő is érzi. Rendkívül unszimpatikus helyzet lehet. Ha külsőre tetszel neki, neki sincs épp más, esetleg szexre jó leszel neki.

2022. aug. 18. 14:28
 14/17 A kérdező kommentje:

Adfig örülhetnek csak mig nincs más es vele tudok ismerkedni.

Mert ha lesz barátom helybol off az összes. Szoval pont forditva kéne felfogniuk.

2022. aug. 18. 15:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Vagy most élnek az eséllyel vagy kb soha. Kezukben a dontes.
2022. aug. 18. 15:07
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:

A telszám az ok, szerintem az a legelérhetőbb, ha hirtelen hívni kell.

Mindazonáltal:

Ha nincs megtervezve rendesen és nem tudom, hová, mikorra kell mennem, az nem randi, nem megyek.

Ha nem erősíti meg egy nappal előtte a helyszínt és időpontot, akkor az nem randi, nem megyek.

Ha a randi napján nem keres, akkor nem megyek el.

Ha 0,5-1 órával előtte szól, hogy toljuk el, lemondom és ha több mint fél órát késik, hazamegyek.

ennyike.

2022. aug. 18. 21:36
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát eddig elsem jutottam.

Átment alpáriba. Menjek szoknyában es a tobbit le sem irom inkabb. Tiltva.

2022. aug. 18. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!