Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem értem a másikat. Mik ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a másikat. Mik ezek a kérdések hogy a randira egyedül jössz? Telszámod megadod?

Figyelt kérdés

Nem reagálja le mikor kerdezem mert kivel kéne mennem?

Randirol nem ir semmit csak kerdezi hol legyen. Miert nem agyal.higy meghiv ide vagy oda üljünk be ide vagy oda vagy ő hogyan képzeli el milyen kroulmenyek kozt szeretne velem talalkozni.

Nem tudok semmit. Talalkozunk valahol es lesz ami lesz?

A telszámom(amit senkinek nem adok meg csak ugy random)meg miert kell neki ismeretlenul netrol randi elott mikor ott van megannyi mas felulet ahol elér?

Vagy hagyjam a srácot mikor állandoan csak értetlenséget vált ki belolem akármikor beszélek vele?

2022. aug. 18. 13:31
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Semmit soha nem értek miert kérdez, vagy amiket mond hogy miert mondja. Életemben nem volt még ilyen.
2022. aug. 18. 13:32
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem hagyd. Lehet élete első randija, és fogalma sincs mit csináljon.
2022. aug. 18. 13:33
 3/17 A kérdező kommentje:
Hagyom is. Időközben felajanlotta hogy szex is lehetne..hát mondtam köszi mentem minden jot aki netrol igy barmelyik ismeretlen novel lefekudne az nekem nem..
2022. aug. 18. 13:38
 4/17 A kérdező kommentje:
Valtozott a szitu. Irta h meg akar ismerni.mondom jo.
2022. aug. 18. 13:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣🤣 olvasd vissza magad
2022. aug. 18. 13:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, öhm... Mégis miért pont vele ismerkedsz, ha ennyire nem jön be? :D
2022. aug. 18. 13:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
4-es Ja hogy már nem szexelni akar, hanem megismerni, és nem is kérdez hülyeségeket, akkor mindjárt más.
2022. aug. 18. 13:50
 8/17 anonim ***** válasza:
50%

Egy olyat, akivel még szóban-kijelzett telefonszámról nem beszéltem, azzal találkozzon a kaszás:)

Egyedül kérdés meg azért, mert a buta libák képesek 5 barinőt is cipelni...nevetségesek.

A spontanitás nem divat, etetni-itatni kell tutira, hogy tegyél a randiért "királylány":DDD

Kétlem, hogy 18-on túl vagy...

2022. aug. 18. 13:50
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Pali:Szex is lehetne

Kérdező: akkor off

Pali: Akkor mégiscsak szívesen megismernèlek

Kérdező: akkor jó

🤣🤣🤣

Úgy megnèznèm tényleg a kerdezőt is meg a Palit is aki csapja a szelet , megnézném hogy az ilyen emberek mennyire iskolázottak, mennyi IQ EQ - vicc kategória

2022. aug. 18. 13:52
 10/17 A kérdező kommentje:

Egyelore jobb nincs akivel mehetnék.

Nincs olyan akit szivesen hívnék pl csavarogni beszelgetni.

Ezert is ismerkedem inkabb.

Es hát nem egy leányálom a választék. Ő még talán elmegy kategoria. Eddog csak rosszabbak vannak.pl van akinek nője van de mellette talalkozna velem, van olyan aki már vagy 20 képet kért es még mindig bizonytalan, van olyan aki fóbiás es attol fél hogy szervkereskedő bagyok, aztán vannak az exek akiket megint nem szivesem látnék de fűznének, szoval a fentinél jobb tenyleg nincs egyelore es nem akarok otthon ulni.

2022. aug. 18. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!