Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos melós ember miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos melós ember miért telt és kövér nőket érdemel csak?

Figyelt kérdés
Előző kérdésem a képek miatt törölték de gondolhatjátok kiket mutattam volna meg.

2022. aug. 17. 16:16
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
38! Van benne igazság amit leírsz, de! Már a kövér nők is akik közelítenek a 100 kg-hoz már ők is vékony és magas csávót akarnak. Volt is itt ilyen kérdés kiírva és nem hinném hogy troll kérdés lenne! Ha a kövér nő sportos, magas, kosaras pasit akarhat én miért ne akarhatnék ilyen alapon modell csajt? Nők válogathatnak mi meg kussoljunk? Amúgy nekem nem kellene modell csaj mert tudom hogy az a szint nekem jelenleg magas lenne de egy átlagos nőm simán lehetne de ők is már filmszínész vagy focista pasik után futnak. Ebből is látszik hogy a nők válogatósabbak a pasinál.
2022. szept. 18. 07:12
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a kövér nő sportos, magas, kosaras pasit akarhat én miért ne akarhatnék ilyen alapon modell csajt?"

Ki mondta, hogy nem akarhatsz? Akarni bárki akarhat akármit.

2022. szept. 18. 07:14
 43/47 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a tipik még arar jöttem rá hogy ezen az oldalon aki átlagos ember azt lenézik. Utóbbi kommentek között ez látszik de erősen. Ugye? Én leírtam hogy csajozni szeretnék és lemertem írni a tényeket hogy átlag melósként milyen nehéz a csajozás anyagi és kinézeti gondok miatt, sokan normálisak voltak de az utóbbi kommentelők csak a támadáshoz értenek. Lehet nekik sem lehet király életük ha a frusztrációikat rajtam vezetik le az én pocskondiázásommal de ha sokan tudtak normálisan válaszolni ti miért nem? Eleve én csúnya és trágár szavakat nem használtam, igyekeztem senkit nem le nézni úgyhogy ezt én is elvárom. Mondjuk ebben a mostani társadalomban ritka a normális ember a Z generációban aki tud hosszan fogalmazni, szépen írni és nem minden szava trágár mert sokan csak a pár szavas trágár mondat fogalmazához értenek és ami hosszan van leírva vagy nem akarják elolvasni mert ez ugye hosszú és sok nekik vagy ha elolvassák a lényeget nem tudják értelmezni ezek itt nagy gondok. Sok felnőtt ember mondta is hogy koromhoz képest jól tudok fogalmazni és hogy nekem már világnézetem is van igaz a csajozás terén kicsit negatív de tenni kellett ezért és nem én tettem érte elsősorban. Mai fiatalok ha internetről van szó a Facebook, Instagram és Tiktok-nál megáll a tudomány esetleg még a youtube de hogy interneten nem tájékozódnak mert arra lusták az is mennyire igaz. Le lehet pontozni meg nyugodtan el lehet engem küldeni a ...-ba de az igazság az igazság marad a tények meg magukért beszélnek. Ha itt ennyi trágár i.dióta van többet inkább ezt a kérdést nem emelem ki! Szégyelljétek magatokat!
2022. szept. 18. 07:19
 44/47 A kérdező kommentje:
42-es! Olvasd el a 38-as válaszát és akkor rájössz hogy ezt hogy: "Ha a kövér nő sportos, magas, kosaras pasit akarhat én miért ne akarhatnék ilyen alapon modell csajt?" mire írtam!
2022. szept. 18. 07:22
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam, és ugyanaz a válasz. Akarni bármit lehet bárkinek. Neked is, egy nőnek is. Legfeljebb nem lesz belőle semmi.
2022. szept. 18. 07:24
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Átlag alatti fizetéssel, átlag alatti testalkattal kinézted az országban az egyik leggazdagabb örökösnőt, ő megfelelne neked, de valószínűleg rád se hederítene? Hát nem is értem.
2022. szept. 18. 07:37
 47/47 anonim ***** válasza:
91%
Egy telt lányból még bármikor lehet sportos lány :)
2022. szept. 18. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!