Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ukrán háború itt nálunk semmit nem változtatott a társkeresési piacon, de van olyan hely ahol enyhített a férfitöbbleten a sok ukrán nő?
Az itteni helyzeten semmit nem változtatott, a társkeresőn továbbra is 10-szer annyi a férfi. Nem regisztráltak ukrán nők magyar társkeresőkre, nyilván azért mert még nekik sem kell magyar férfi, túl csóró, és túl élhetetlen az ország. Csak tranzit ország vagyunk nekik is Nyugatra. Érdekes amúgy hogy az ukránok azok a magyarokat, románokat lenézik úgy általánosságban.
De mégis az van, hogy valaminek történnie kellett, mivel elvileg a fiatal férfiak nem hagyhatják most el Ukrajnát, őket leköti a háború. Viszont vagy 10 millió ukrán nő Nyugaton dekkol most. Kell lennie valami hatásának a társkeresési piacra nézve.
Akik esetleg Nyugaton élnek, vagy többet tudnak erről, le tudnák írni a tapasztalataikat? A külföldi (nyugati) társkeresőkön már jelennek meg szép számmal az ukrán nők VALÓBAN? (tudom, rengeteg kamu társkereső van ahol azt ígérik ukrán csajokkal ismerkedhetsz, aztán meg lehúznak, de most a valódi társkeresőkre vagyok kíváncsi, hogy ott hogyan alakulnak a dolgok kint)
Ha kimész te is Németországba mondjuk, és megkeresel egy német átlagbért, akkor miért lennél esélytelen az ukrán nőknél?
Amúgy meg a magyar nőknél azért esélytelen a legtöbb magyar férfi, mert itt nálunk nagy a férfitöbblet a fiatalabb korosztályokban és ezt tetézi, hogy csak férfi vendégmunkások és turisták jönnek.
És nem más szerencsétlenségén "bazírozok" hanem megpróbálok én is alkalmazkodni a helyzethez, hogyha ez Nyugaton jobb társkeresési lehetőséget teremtett egy férfinak, lehet ezt is kivándorlok oda. Mi ezzel a baj?
13:
Mekkora szánalmas hülyeség amit ideokádtál. Ez már tényleg durva.
Nekem kéne egy nálam 10 évvel fiatalabb, szép, szőke ukrán nő, és ha kell kimegyek érte Németországba és sok pénzt keresek neki. De nem hiszem, hogy azért nem kellenék neki, mert nem könyöklöm arcon a villamoson valakit aki véletlenül meglökött lol.
Ha nem tetszik, nem egymást keressük, kész. Attól még ne írj hülyeségeket, csak mert az ukrán nők kelendőbbek.
Te mennyire egy nyomi vagy, már bocs :D
Te mindent csak a pénzre tudsz visszavezetni? Szerinted csak ez kell egy kapcsolathoz, semmi más? Hány éves vagy, 10? Vagy egy 50 éves örök szűz incel? Az meg, h csak ezért kimész németbe és "neki" keresed a pénzt, az a lúzerség lúzersége.
Nincs férfitöbblet.
" amikor Bécs felé menekülő nőket láttam a vonaton, hogy mennyire nem látszik rajtuk, hogy aggódnának."
Persze, akkor úgy is van. Hülyegyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!