Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is be kéne tiltani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is be kéne tiltani a Tindert?

Figyelt kérdés

Múltkor Tinderről randiztam egy lánnyal, aki mutatta, hogy 360 párja volt... Úgy, hogy egy tök átlag lányról beszélünk, nem csúnya, de nem is egy bombázó, nem hittem a szememnek... Aztán persze 2 nap múlva már megszűnt az érdeklődése irántam, gondolom akadt valaki, aki jobb volt nálam... Nem tartom magam rossz pasinak, jó egzisztenciám van, van egy jó munkahelyem, szeretem a munkámat, rendszeresen sportolok (crossfit), nem vagyok gyökér, stb, mégis iszonyat nehezemre esik párt, vagy akár összejárós kapcsolatot kialakítani...

A Tinder és egyéb online társkeresők szerintem vastagon benne vannak abban, hogy a nők ilyen kis egolények lettek, kb úgy tudnak válogatni a pasik között, mintha lemennének a boltba bevásárolni... Én meg jobb esetbe kapok egy héten 6-7 lájkot... Nagyon durva... Nektek mi a véleményetek erről?

2022. aug. 15. 20:27
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
96%
Túlgondoljátok ezt a Tinder dolgot. Március közepe óta használom aktívabban, és ez idő alatt lett randim egy nővel kétszer, mindkettőn smároltunk, de végül nem járt velem. Puff neki. 1 hétre rá matcheltem egy másik nővel, vele 3 hónapig összejárogattunk. Szóval az, hogy mennyi idő alatt matchelsz valakivel teljesen hullámzó. Nekem hetekig semmi nem volt, utána 3 hét alatt 2 is, akikről fentebb írtam, és randi is lett belőle vagy több. Aki normálisan néz ki testalkatilag, és a fogsora rendben, valamint nem az a hobbija, hogy meló után lerészegedik a fenébe, annak van esélye a sikerre. Csak sokan ízt várják, hogy a Tinder mindent megold pár nap alatt. Egy munkatársam fél évig nem matchelt, de amikor igen, abból egy tartós kapcsolat lett, most vannak együtt 1 éve a barátnőjével. Én is tartós kapcsolatot szeretnék, de "csak" szex jött össze. De "húzogatok" tovább.
2022. aug. 16. 09:04
 32/40 A kérdező kommentje:

A sok utálkozó negatív embernek: nyomorékok vagytok.

A többi normális hozzászólónak (különösen a kedves 24-esnek, de egyébként a kommentelők többségènek: Köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteiteket. Valóban nem a Tinder a hibás, tegnap egyszerűen csak behiztiztrm, hogy ennyire nincs szerencsém... Hiányzik a szex, mert férfi vagyok, prostihoz ugyanakkor nem szeretnék menni, és ezért frusztráló, mikor olyan nőkkel randizom, akik hülyére próbálnak venni. Először egy kínai lánnyal randiztam, aki olyan volt mint egy porcelánbaba, nagyon esztétikus, de később kiderült, hogy egy tipikus golddigger (35k-t fizettem a randihelyen ahova el akart menni, aztán benyögte hogy csak barátként gondol rám), két hete egy depis csaj aki papíron komoly kapcsolatot akar de 360 matchéből nindig kuratja magát valakivel, legutóbb pedig egy aranyos csaj akivel úgy snároltunk hogy a számból sem akart kiszállni, a végén pedig benyögte hogy inkább mègse (mondjuk ő normális volt és egyenes, rá semmi rosszat nem tudok mondani).

Értem, hogy nem lehet a másikra ráerőszakolni qz akaratodat, mindhárom esetben tisztelettel elfogadtam a visszautasítást, csak a helyzet a frusztráló, hogy a párkeresés nem plyan, mint a karrierépítés, hogx ha beleteszel x hónapot/évet, akkor tudod előre hogy hol fogsz tartani...

Szóval nem kell a tindert betilteni és bocsi a kiakadásért, egyszerűen rossz látni, hogy valaki ha akar ennyire minden nap mással tud szexelni, én meg ha megrohadok sem tudok mostanában összehozni egy dugókapcsolatot sem... Egyèbként a 4 hónap szexmentes élettől még nem peszek “incel”, attól még azèrt messze vagyok.

2022. aug. 16. 10:21
 33/40 anonim ***** válasza:
50%

"rohanok, ahogy megtudtam az infót, hogy elhívjam, de mire odaértem már d.gták..."

Elképzelhetetlen, hogy valaki nem akarna kapcsolatot egy ilyen bájos úriemberrel.

2022. aug. 16. 10:22
 34/40 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy abba is rossz belegondolni hogy kb lehetetlen úgy bevágódni valakinél hogy 300 másik kérő ott van még mellette, ahhoz nagyon az elsőnek kéne lenni
2022. aug. 16. 10:23
 35/40 anonim ***** válasza:
Élőben miért nem próbálsz ismerkedni? Szerintem jobb mint ezek a netes baromságok
2022. aug. 16. 10:27
 36/40 anonim ***** válasza:
Dugókapcsi sincs. ☹️ A másik aranyember.
2022. aug. 16. 10:40
 37/40 A kérdező kommentje:
35: Azon vagyok, épp elkezdtem Crossfitre járni, amik köredzés jellegűek, idő kell, hogy kialakuljon, hogy otthonosan érezzem magam, de rajta vagyok. Munkahely kilőve, de szeptembertől újra vissza fogok járni az egyetemre, szóval igyekszem online és offline is jelen lenni.
2022. aug. 16. 10:51
 38/40 anonim ***** válasza:
50%
Nem kellene betiltani a Tindert, csak le kellene korlátozni, hogy egy adott időintervallumban egy adott számú embert lehessen csak jobbra húzni. És az nem több tucat vagy több száz ember lenne, hanem maximum 5 mondjuk. Így aztán minden férfi és minden nő meggondolná, hogy kit húz jobbra, és csak olyanok állnának párba, akik tényleg érdeklődnek is egymás iránt. Mert jelenleg sokan azt csinálják, hogy jobbra húznak mindenkit, aztán utána döntik el, hogy akarnak-e az illetővel találkozni, randizni. Így lehet csak, hogy bárkinek többszáz párja van. Nem azért, mert annyira népszerű az illető, hanem mert mindenkit jobbra húznak az emberek ész nélkül.
2022. aug. 16. 10:58
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Tinderről még ha igényeid is vannak legalább 2 hetente összejön egy olyan randi, ahol te lelkes vagy. Ha nem így van akkor talán elkéne azon gondolkozni, hogy veled mi a baj. Ha senki nem akad horogra akkor lehet leesett a horog.
2022. aug. 16. 13:55
 40/40 anonim ***** válasza:

#33-nak, #24 vagyok:

Már az említett kommentbe is írtam, hogy kicsit eltúlozva. Tény, hogy közönséges volt a szóhasználat, de ez egy anonim fórum, ahol az ember a gőzt és a keserűséget ereszti ki. Mindkettőnek a gyökere az igazságtalanság érzése, amikor az ember esélyt sem kap a bizonyításra. Az megint más, amikor randi után pattintanak, mert ott legalább kiderül, hogy van min válzoztatni vagy pedig a kiszemelt mégsem kompatibilis. Nem jó érzés az sem, de tized annyira sem frusztráló...

Pár itteni, keserűség és felháborodás szülte anonim komment után kényelmes azt feltételezni, hogy ide csak fogatlan, alkesz, kangörcsös prolik járnak fröcsögni a kocsma helyett, ezért "nincs is semmi baj, az élet igazságos, még szép, hogy ők senkinek sem kellenek".

Ezzel szemben a való élet teljesen más. Például az összes exemnek "dr." van a neve előtt (orvos, gyógyszerész, PhD, jogász). Nem azért, mert erre utaztam, hanem egyszerűen ilyen körökben mozgok. Amúgy klasszikus, konzervatív értékrendet vallok, SOSE volt egyéjszakásom, szexkapcsolatom, barátság extrákkal, sőt senkit sem csaltak meg.

De te egy szándékosan sarkított mondat miatt rögtön levágod, hogy ki milyen ember...

Kívánom, hogy sose kerülj olyan helyzetbe, amikor csak egy anonim fórumon tudod levezetni a frusztrációd, de ott is bebüfögi valaki a pálya széléről egy mondat miatt, hogy x@r vagy (és ezzel azt sugallja, hogy még szép, hogy így jártál).

34F

2022. aug. 16. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!