Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is be kéne tiltani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is be kéne tiltani a Tindert?

Figyelt kérdés

Múltkor Tinderről randiztam egy lánnyal, aki mutatta, hogy 360 párja volt... Úgy, hogy egy tök átlag lányról beszélünk, nem csúnya, de nem is egy bombázó, nem hittem a szememnek... Aztán persze 2 nap múlva már megszűnt az érdeklődése irántam, gondolom akadt valaki, aki jobb volt nálam... Nem tartom magam rossz pasinak, jó egzisztenciám van, van egy jó munkahelyem, szeretem a munkámat, rendszeresen sportolok (crossfit), nem vagyok gyökér, stb, mégis iszonyat nehezemre esik párt, vagy akár összejárós kapcsolatot kialakítani...

A Tinder és egyéb online társkeresők szerintem vastagon benne vannak abban, hogy a nők ilyen kis egolények lettek, kb úgy tudnak válogatni a pasik között, mintha lemennének a boltba bevásárolni... Én meg jobb esetbe kapok egy héten 6-7 lájkot... Nagyon durva... Nektek mi a véleményetek erről?

2022. aug. 15. 20:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
96%

Egyrészt a 13. jól összefoglalta.

Másrészt akinek nincs egyéb lehetősége? Te csak 4 hónapja nem dugtál, más éveknél tart. Ha még az a hangyányi esély is elveszne...?

Tudod, én nőként, Tinder helyett Badoon próbálkozva még randiig sem jutok el, legkésőbb előtte ghostolnak. Szerinted mennyire vagyok frusztrált? De élőben végképp semmi esélyem, még egy sziáig sem jutok el. Tök jó lenne, ha be lennének tiltva ezek az appok, akkor már nem 90+, hanem egyenesen 100% lenne, hogy sosem dugok már többet ebben a nyamvadt életben...

2022. aug. 15. 21:46
 22/40 anonim ***** válasza:
Edri, instát se tiltsuk, tanuld meg használni.
2022. aug. 15. 21:59
 23/40 anonim ***** válasza:
95%

Én megfordítottam ezt a válasz nélkül törölgetős rendszert. Mindenkit jobbra húzok egyből, így nem megy el napi 1-2 órám, hogy olvasgassam a sok (kamu) adatlapot. Ez kb. napi 2*30 másodperc. Aztán ha valamikor van egy match, akkor megnézem rendesen a hölgyemény adatlapját, és ha tetszik, írok Neki, ha nem, akkor törlöm - ne érezzék már, hogy ők tojták a spanyol viaszt... :-) Ha valakire ráírok, és 24 órán belül nem válaszol (akár először, akár levelezés közben), máris törlöm. Kivéve persze, ha előre megírja, hogy X ideig (1-2 napig) nem tud valamiért online lenni.

Nem mondom, hogy sok, de volt már így kapcsolatom. A kevesebb néha több.

2022. aug. 15. 22:01
 24/40 anonim ***** válasza:
96%

Jól írják, hogy nem az app hibája az, hogy a világ xar.

Én is 4 hónapja próbálkozom, Tinderről egész jókat beszélgettünk (élőben is), de személyesen már nem volt szikra. Annyira pedig nem vagyok kangörcsös, hogy megd.gjak mindent, amin lyuk van és mozog...

Viszont a való élet sem különb. 2 jó csajról tudtam meg, hogy szinglik lettek a tágabb ismerősi körben. Az egyiknek egy 5 éves kapcsi ért véget, mondom várok a szakítástól 3 hónapot, mire felkeresem. Hiba volt, mert addigra már 10-en bepróbálkoztak.

A másik csajnak egy fél éves kapcsija ért véget, ott nem tétováztam, kicsit eltúlozva: rohanok, ahogy megtudtam az infót, hogy elhívjam, de mire odaértem már d.gták...

És a Tindert fel sem rakták. Olyan ez mint az ingatlanpiac '19-ben:

a jó ingatlant meg sem hirdetik, mert vagy a szomszédok, vagy azok rokonai ott teremnek, még mielőtt kikerül az ELADÓ tábla. Ha pedig ott épp nincs fizetőképes kereslet és meghirdetik, akkor már az első nap ott állnak a profi hiénák 5en foglalóval, miközben az ember fia még másnap próbálja kiszedni a pénzt a bankból.

Közben a parasztok a penészes szuterénért is licitháborút vívnak, mert félnek, hogy 2 hónap múlva már az sem lesz...

Az sem a hírdetőportálok hibája volt.

Csak a párkapcsolati piac még xarabb, mert ott nem ciklikus mánia van, hanem folyamatosan FOMO (gy.k. fear of missing out), mióta az eszemet tudom. Márpedig a pánik mindig k.rva nagy piactorzító.

Az kellene, hogy az összes hapsi világszinten nyugodjon le a p!csába pár hónapra, utána meg ésszel és csak minimum 1 éves távra keressen. Csak ugyebár ez lehetetlen.

Basszus, közben ebben a pillanatban jutott eszembe egy piacképes ötlet erre a problémára :O

2022. aug. 15. 22:24
 25/40 anonim ***** válasza:
Nem kell betiltani, elég, ha nem lépsz be. Én sosem voltam fent tinderen és nem is leszek. A nők a való életben is válogatnak, mint ahogy a férfiak is. Ez az élet.
2022. aug. 15. 22:48
 26/40 anonim ***** válasza:

edricus

Bocs, de ha én energiát fektetek a jövőmbe, akkor a másiktól is elvárom, hogy ne tingli-tangli egyik napról a másikra éljen, de nem erre a részére gondoltam, hanem hogy emberileg lehessen rá számítani, és nyilván kölcsönösen.

2022. aug. 15. 23:15
 27/40 anonim ***** válasza:
95%
Még mindig nem kötelező a Tindert használni és nem kötelező ott ismerkedni. ha zavar, töröld le. Ennyi.
2022. aug. 15. 23:17
 28/40 anonim ***** válasza:
4%
20: Abban a világban legalább nekem is jutott valami. Ebben nem jut semmi évek óta.
2022. aug. 15. 23:22
 29/40 anonim ***** válasza:
93%

28

Biztos ugyanarra a korosztályra hajtasz, mint régen. Akkor ne csodálkozz.

2022. aug. 15. 23:54
 30/40 anonim ***** válasza:
Nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni
2022. aug. 16. 01:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!