Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is be kéne tiltani a Tindert?
Múltkor Tinderről randiztam egy lánnyal, aki mutatta, hogy 360 párja volt... Úgy, hogy egy tök átlag lányról beszélünk, nem csúnya, de nem is egy bombázó, nem hittem a szememnek... Aztán persze 2 nap múlva már megszűnt az érdeklődése irántam, gondolom akadt valaki, aki jobb volt nálam... Nem tartom magam rossz pasinak, jó egzisztenciám van, van egy jó munkahelyem, szeretem a munkámat, rendszeresen sportolok (crossfit), nem vagyok gyökér, stb, mégis iszonyat nehezemre esik párt, vagy akár összejárós kapcsolatot kialakítani...
A Tinder és egyéb online társkeresők szerintem vastagon benne vannak abban, hogy a nők ilyen kis egolények lettek, kb úgy tudnak válogatni a pasik között, mintha lemennének a boltba bevásárolni... Én meg jobb esetbe kapok egy héten 6-7 lájkot... Nagyon durva... Nektek mi a véleményetek erről?

Van akinek nem való!
Azért van igény rá!

"Hát nem tudom én már nem dugtam vagy 4 hónapja.."
Ez nem a Tinder hibája. Ha balf*** vagy, nem csak a Tinderen vagy balf***.

Igen, mindent be kell tiltani ami neked, vagy egyéb inceleknek nem tetszik.
A randioldalakat, a közösségi oldalakat, a médiát, sőt, a személyes kapcsolatokat is korlátozni kell.
A nők csak korlátozott számú férfival találkozhassanak életük során, és ezek között a férfiak között is ""átlag jófiúknak"" kell többségben lennie.
Így tisztességes veletek szemben, gondolom.

Pont tegnap írtam ki erről egy kérdést. Bár Vince is írta, hogy a problémát nem oldja meg, de igen, ez a minimum.
Én igazából betiltanám online a valódi képek használatát is. A rajzolt kép oké.

Ugye tudod, hogy a pár azt jelenti, hogy egy fiúnak is van párja?
Ha valaki 360 személyt jobbra húz, az nem igazán válogat.
És ha betiltanák, ugyanúgy nem lenne senkid. Így legalább randiztál azzal a lánnyal. Tinder nélkül odáig sem jutottál volna.
"Én igazából betiltanám online a valódi képek használatát is. A rajzolt kép oké."
És az miért jó, hogy egy csomó energiabefektetés után lépnek le a randin? Esetleg nem kéne kötelezővé tenni a fejre zacskó húzást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!