Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is be kéne tiltani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is be kéne tiltani a Tindert?

Figyelt kérdés

Múltkor Tinderről randiztam egy lánnyal, aki mutatta, hogy 360 párja volt... Úgy, hogy egy tök átlag lányról beszélünk, nem csúnya, de nem is egy bombázó, nem hittem a szememnek... Aztán persze 2 nap múlva már megszűnt az érdeklődése irántam, gondolom akadt valaki, aki jobb volt nálam... Nem tartom magam rossz pasinak, jó egzisztenciám van, van egy jó munkahelyem, szeretem a munkámat, rendszeresen sportolok (crossfit), nem vagyok gyökér, stb, mégis iszonyat nehezemre esik párt, vagy akár összejárós kapcsolatot kialakítani...

A Tinder és egyéb online társkeresők szerintem vastagon benne vannak abban, hogy a nők ilyen kis egolények lettek, kb úgy tudnak válogatni a pasik között, mintha lemennének a boltba bevásárolni... Én meg jobb esetbe kapok egy héten 6-7 lájkot... Nagyon durva... Nektek mi a véleményetek erről?

2022. aug. 15. 20:27
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%
Ha ilyen rossz a felhozatal, vagy mert ilyen kicsi, akkor nem mindegy, hogy nem használod, mert neked nem jön be, vagy muszáj be is tiltani, hogy akinek meg bejön, az ne csinálja?
2022. aug. 15. 21:10
 12/40 NTBS ***** válasza:
Nem. Hoznak helyette létre mást.
2022. aug. 15. 21:12
 13/40 anonim ***** válasza:
90%

"a nők ilyen kis egolények lettek, kb úgy tudnak válogatni a pasik között, mintha lemennének a boltba bevásárolni.."

Csak hiszed. Kanos, foglalt, dugnia akaró, semmilyen egyéb dolgoknak nem megfelelő pasi van rengeteg. Normálisat viszont nagyon nehéz találni, olyant, akivel összeillünk.

A csaj 360 pasijából 320 kapásból selejt, a maradék 40-el meg egyéb gondok vannak. Mégsem illenek össze, a pasi talált közben mást, stb.

Talán nem addig kéne csak látni, hogy valami nyomoronc megdugna, hanem hogy milyen nehéz olyant találni, akire hosszabb távon lehet tervezni.

2022. aug. 15. 21:13
 14/40 anonim ***** válasza:
96%
Hagyd a Tindert. Szerintem jól megszűri a 'szemetet', arra tökéletes. Én életemben nem használtam, és mégis boldog párkapcsolatban élek.
2022. aug. 15. 21:16
 15/40 anonim ***** válasza:
18%

13.

Sajnos ez szokott odavezetni, hogy a "akire hosszabb távon lehet tervezni." mondat a gyakorlatban odáig terjed, hogy "legyen aki mindezt felépíti nekem". Lehetőleg vidáman, "örüljön, hogy szolgálhat! Ez a dolga!"

2022. aug. 15. 21:21
 16/40 anonim ***** válasza:
94%

És ha betiltanák mi változna? Emberek használják, olyan emberek ami neked lejött. Azok lennének a kocsmában is, és bár nem balra húzna, hanem azt mondaná, bocs van barátom, aztán 5 perc múlva meg a másik ölében ül.

Aki hozzád való majd az ördög is utánad tolja :D

2022. aug. 15. 21:25
 17/40 anonim ***** válasza:
0%

9: Minden ártalmas, ahol valódi képek vannak kinn publikusan az emberekről. Az ókeresztények és az őket meghackelő Mohamed követői láttak valamit.

Ha nem lennének fenn valódi képek, az interneten minden, ami jó, ugyanúgy menne tovább, ellenben a negatív része nem lenne ennyire erős.. és a szolgáltatás is gyorsabb lenne egyébként.

2022. aug. 15. 21:36
 18/40 anonim ***** válasza:
0%
16: 2011 -be láttam ezt a világot is és láttam ezt megtörténni, így ment el a jó pasi barátom a legjobb nővel.. Nekem meg ottmaradt az átlagos/átlag alatti kövérkés nő és jól megvoltam vele.
2022. aug. 15. 21:41
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nemek közötti vitát generálni, egyezzünk ki abban hogy sokaknak csak szenvedés lenne felmenni a tinderre és rombolni az önbecsülésüket!
2022. aug. 15. 21:42
 20/40 anonim ***** válasza:
18, Látod?! Megtörtént események alapján :D
2022. aug. 15. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!