Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van sok nő facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok nő facebook társkeresőn ha nem is nézik vagy egyezés után ha ír valaki rá se bagóznak de akkor minek tetszikel?

Figyelt kérdés

2022. aug. 15. 02:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

10/

És ismered a férfiak többségét vagy csak hallottad,hogy minden férfi bla bla bla?

Ja készen áll egy párkapcsolatra,sok nő ezt magáról csak hiszi.

Én leszarom miről csúsztam le mert nem érdekel,csak nem értem már ezt az egész társkeresést,hogy keresel de aztán meg mégsem. Egyébként én rengeteg nőre emlékszem társkereső oldalakról akik a mai napig fent vannak vagy ugyan úgy nincs senkijük és nem két darabról beszélek. Ők maguk se tudják mi is lenne a jó nekik

2022. aug. 15. 18:05
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze nem ismerem mindet :)

Szerencsére nekem nincsenek ilyen problémáim mert van párom, ráadásul Facebook társkeresőn ismerkedtünk meg, ő egy hétig volt fent, mielőtt beszélni kezdtünk, én egy napja :D

2022. aug. 15. 18:10
 13/25 A kérdező kommentje:

12/

Én meg ritkán. Jókor voltatok jó helyen ennyi.

2022. aug. 15. 18:12
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan azert nem irnak vissza, amiert en sem irok ra 10-bol 9 nore match utan. Megnezem meg egyszer a profiljat, nem jon olyan trigger ami okan rairjak, nem tartom eleg erdekesnek, vagy van mellette mas akire inkabb energiat forditok. A noknel ugyan ez, csak forditva.
2022. aug. 18. 07:42
 15/25 kokomfitty ***** válasza:
100%
A férfiak 90%-a egy db számára jó estét szeretne lehetőleg aznap. Ilyen vízben te sem fognál halat egykönnyen. Elég, ha fél egy szót elrontassz máris kiestél a megválaszolandók köréből
2022. aug. 18. 11:14
 16/25 A kérdező kommentje:

15/

Na akkor a franc ott egye meg az összeset

2022. aug. 18. 19:45
 17/25 anonim ***** válasza:
74%
15. Jó az 98%-nak is!
2022. aug. 20. 08:55
 18/25 anonim ***** válasza:
82%

Ritkán nézik meg a profiljukat vagy bizonytalanok. Esetleg véletlenül húztak jobbra. Vagy csak valamerre húzni kellett, hogy a következőt lássák. Vagy másik hárommal leveleznek, és rád még nem került sor.

Vagy az egész nem érdekli őket, csak nevetni járnak fel, többre nem is nagyon alkalmas a társkereső.

Nem bántásnak szántam, a férfiak is megteszik ezeket.

2022. aug. 21. 08:41
 19/25 A kérdező kommentje:

18/

Mert az emberek már nem vesznek semmit komolyan.Amikor régen indult az online társkeresés még volt benne potenciál csak a sok hülye szét b...szta az egészet plusz ugye a sz oldalak fejlesztőinek pénzéhsége.

Például félénk embereknek nagyon jó terep lenne az online társkeresés de ma már csak lelki sebek szerzésére tökéletes,azzal meg már rengeteg ember tele van bár élőben is simán be lehet szerezni rengeteget.Nekem nem egy ismerősöm van akik már az élő hülyeségek miatt mentek netre társat keresni azóta mind kettő boldog házasságban él azzal akivel a neten ismerkedett meg de ők csak a szűk része mert akár élő akár net rengeteg a sikertelenség.Nő az eltárstalanodás is és szerintem durva ami a mai világban megy.

2022. aug. 21. 10:58
 20/25 anonim ***** válasza:
80%

Akkor neked soha nem lesz párod kérdező, ha csak sírni tudsz, add fel :/

Érdekes én akárhány férfival beszéltem erről mindnek volt minimum egy randija (egyik sem gazdag és nem mind jóképű)

2022. aug. 21. 11:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!