Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám...?
A sztori lényege: megismertem egy céges rendezvényen egy bájos, a hallottak alapján kissé önbizalomhiányos, végtelenül kedves lányt. A szemkontaktust nemigen tartotta, néha oda-odapillantott rám, de ezt okozhatja az önbizalom probléma is, gondolom én. A buli végén jókedvűen váltunk el, nagyon jót tudtunk beszélgetni, sokat nevetett, mosolygott, szinte mindenben egyezett a nézetünk, vannak közös hobbijaink is.
A gond: mivel nem vagyok egy túlontúl jóképű srác, így amikor elhívtam volna egy következő bármire magánban, folyton az a mondat villogott a fejemben vörösen, amit itt az oldalon olvasok rendszeresen: egy ronda férfi már akkor is bepróbálkozik, ha egyáltalán hozzászól egy nő, mert félreérti...
Nagyon nem így van, hogy bárkivel leállnék, úgy érzem végre néhány sötétebb év után, hogy vele a világból kimennék, ennyi idő alatt is a szívem szakad meg, hogy nem léptem semmit, de nem akarom, hogy Ő is ezt érezze, mint amit itt tolnak a nők véleményt...
Honnan tudhatnám, hogy vajon mindenkivel ilyen (állítása szerint alapvetően introvertált) és csak zavarom a próbálkozásommal, vagy valóban vevő lehet egy ismerkedésre, csak zavarban volt?! Honnan tudhatnám, hogy a valóság is olyan torz-e, mint ahogy itt beállítják?
Tanácstalan vagyok, nem akarom megutáltatni magam vele, mert bizonyára találkozunk még munkaügyben...
(28F)

"Honnan tudhatnám, hogy vajon mindenkivel ilyen (állítása szerint alapvetően introvertált) és csak zavarom a próbálkozásommal, vagy valóban vevő lehet egy ismerkedésre, csak zavarban volt?!"
Belelátsz a másik fejébe? Nem, tehát meg kell kérdezned. Ennyire egyszerű.
Vagy igent mond, vagy nemet, ez meg a másik szimpla része. Bármit csinálhatsz, ha nem akar tőled semmit, ha nem akar találkozni, randizni, akkor nem fog.

Szerintem azok a válaszok, amiket itt olvashattál többnyire még csak nem is nőktől jöttek, hanem incel trolloktól, szóval igazán nem kell hitelt adni adnak a sok baromságnak, amiket itt olvasol és csak mások lehúzása a célja.
Ezt a lányt meg tessék elhívni randira! Mégis mit veszíthetsz vele? Ne félj kockáztatni, mert csak ebből születhetnek eredmények.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!