Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatnám...?

Figyelt kérdés

A sztori lényege: megismertem egy céges rendezvényen egy bájos, a hallottak alapján kissé önbizalomhiányos, végtelenül kedves lányt. A szemkontaktust nemigen tartotta, néha oda-odapillantott rám, de ezt okozhatja az önbizalom probléma is, gondolom én. A buli végén jókedvűen váltunk el, nagyon jót tudtunk beszélgetni, sokat nevetett, mosolygott, szinte mindenben egyezett a nézetünk, vannak közös hobbijaink is.

A gond: mivel nem vagyok egy túlontúl jóképű srác, így amikor elhívtam volna egy következő bármire magánban, folyton az a mondat villogott a fejemben vörösen, amit itt az oldalon olvasok rendszeresen: egy ronda férfi már akkor is bepróbálkozik, ha egyáltalán hozzászól egy nő, mert félreérti...

Nagyon nem így van, hogy bárkivel leállnék, úgy érzem végre néhány sötétebb év után, hogy vele a világból kimennék, ennyi idő alatt is a szívem szakad meg, hogy nem léptem semmit, de nem akarom, hogy Ő is ezt érezze, mint amit itt tolnak a nők véleményt...

Honnan tudhatnám, hogy vajon mindenkivel ilyen (állítása szerint alapvetően introvertált) és csak zavarom a próbálkozásommal, vagy valóban vevő lehet egy ismerkedésre, csak zavarban volt?! Honnan tudhatnám, hogy a valóság is olyan torz-e, mint ahogy itt beállítják?

Tanácstalan vagyok, nem akarom megutáltatni magam vele, mert bizonyára találkozunk még munkaügyben...

(28F)

2022. aug. 14. 22:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod. Hívd el, vagy bejön, vagy nem.
2022. aug. 14. 22:37
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem iszonyú kellemetlen, hogy itteni 10-20 ember véleményén kattogsz basszus a saját életeden! Arra figyelj, hogy aki ott áll veled szemben, hogy viselkedik veled, milyen a kisugárzása, ne könyveld el, hogy "utál"! Figyelj RÁ. Az általad vélt nők ki tudja hány %-a meg rosszindulatú troll. Ha nem nézel ki olyan jól, fejlődj abban, amiben változtatni tudsz.
2022. aug. 14. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan tudhatnám, hogy vajon mindenkivel ilyen (állítása szerint alapvetően introvertált) és csak zavarom a próbálkozásommal, vagy valóban vevő lehet egy ismerkedésre, csak zavarban volt?!"

Belelátsz a másik fejébe? Nem, tehát meg kell kérdezned. Ennyire egyszerű.

Vagy igent mond, vagy nemet, ez meg a másik szimpla része. Bármit csinálhatsz, ha nem akar tőled semmit, ha nem akar találkozni, randizni, akkor nem fog.

2022. aug. 14. 22:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, de a maradék önbizalmamat itt ölték ki az elmúlt 1-2 évben ilyen beszólásokkal, még ha nem is nekem szólt. De mivel szoktam tükörbe nézni, magamra vettem.
2022. aug. 14. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Ember, elhívod, vagy lesz valami, vagy nem. Ha itt totyogsz egy helyben akkor nem lesz semmi..
2022. aug. 14. 22:48
 6/11 Igazán eredeti nick válasza:
85%
Ne hagyd magad megtörni, tigris!
2022. aug. 14. 22:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Már volt egy jó kezdés, merd folytatni.
2022. aug. 14. 23:10
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
A barátommal mi is egy munkahelyi rendezvény keretein belül találkoztunk, keveset beszélgettünk, én nem is gondoltam bele semmit, be se mutatkoztunk. Aztán kiderítette ki vagyok, bejelölt, dumáltunk, elhívott, elmentem és nagyon jó döntés volt. Ha annyiban hagyja és nyusziskodik, akkor biztos nem lett volna semmi. Meg kell próbálni és kész, semmi vesztenivalód nincs, csak nyerhetsz.
2022. aug. 14. 23:20
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem azok a válaszok, amiket itt olvashattál többnyire még csak nem is nőktől jöttek, hanem incel trolloktól, szóval igazán nem kell hitelt adni adnak a sok baromságnak, amiket itt olvasol és csak mások lehúzása a célja.

Ezt a lányt meg tessék elhívni randira! Mégis mit veszíthetsz vele? Ne félj kockáztatni, mert csak ebből születhetnek eredmények.

2022. aug. 14. 23:37
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 ugyanazt írod, mint előtted 8 másik. Akkor te is incel troll vagy 😂 szerinted
2022. aug. 15. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!