Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudhatnam meg, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatnam meg, mennyire vagyok jokepu (vagy nem)?

Figyelt kérdés
Vannak, akik tudjak, hogy azok, olyanok is talán, akik tudjak, hogy nem. A kozepesek “ízlés kérdése” mindig, hogy kinek jön be? Mert így sokszor lukra lehet futni (nem a jó ertelemben), így mindig lutri meg mindig jön a szöveg, hogy hát hogy is gondolhattad - miközben “átlagosan csinos” lányok egyszer-egyszer kezdeményeztek már (ez tuti, de ok ismertek jellemileg is).

2022. márc. 10. 20:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
Akár felteszed szépség és divat kategóriában a képeddel együtt. Vagy akár itt elküldöd anoním embereknek, hogy véleményezzék (nekem pl. küldheted). Vagy felteszed egy oldalra, ahol random emberek megtalálják és 1-től 10-es skálán pontozzák.
2022. márc. 10. 20:25
 2/22 Noren1989 ***** válasza:
45%
Photofeeler, aztàn sírva konstatàld, h kamu.
2022. márc. 10. 20:27
 3/22 anonim ***** válasza:
84%

2: Egyszer felraktam oda magamat oszt adtak egy 4.4-es átlagot. :)

Aztán meg ide is felraktam (privátban kaptam számokat) gyakorira és hunyorítós hatos átlag jött ki. Volt egy hölgy aki 8-ast adott anno, tökre örült a kis ego-s fejem. 😅 Ha ebből levesszük a jófej faktort. Akkor majdnem helyben is vagyunk.

Ma már csak mosolygok ezen, hogy erre tudtam triggerelni. :)

Btw nekem a kis tanulság már így vénebb fejjel, hogy a pontozás tök hülyeség. Ne mindenkinek "akarj" (nem szeretem ezt a szót) tetszeni, hanem annak az egynek, nem? :)

2022. márc. 10. 20:37
 4/22 A kérdező kommentje:
Egyszer mondta egy csaj, hogy ne is próbálkozzak a barátnőjével, mert nem az én szintem. De közben meg latom, hogy egy kis csóró, nem túl szép emberrel jött össze mára :)
2022. márc. 10. 20:45
 5/22 anonim ***** válasza:
70%

4: Ízlés, neki lehet az a csóró, nem szép ember jön be. :) (jó a humora, tök okos, lehet akár olyan felszínes tulajdonsága is ami bejön a csajnak stb)

:)

2022. márc. 10. 20:50
 6/22 A kérdező kommentje:
Na igen, csak nálam ez nem volt szempont ezek szerint :)
2022. márc. 10. 20:55
 7/22 anonim ***** válasza:
50%
6: Engedd el, lesz még lehetőséged, csak ezért ne add fel. :)
2022. márc. 10. 20:57
 8/22 anonim ***** válasza:
48%
feltenném ide a latin arcom akkor kb indiába küldenének el engem anyámmal együtt.🧂🧂
2022. márc. 10. 22:35
 9/22 anonim ***** válasza:

Photofeeler nem rossz, de NAGYON jó képet kell feltenned, minden szarért lepontoznak. Pl. ha mosolyogsz akkor az a baj, ha fapofát vágsz az, ha nem jók a fények az is baj, szóval készülj fel. Ezek a dolgok főleg akkor jönnek elő ha nem vagy egy nagy szépség.

Ez az oldal egyébként netes társkereséshez jó iránytű, élőben másnak látnak az emberek és kevésbé kritikusak.

Szóval ami ott kijön eredmény az igaz az online társkereséshez, élőben nagyjából 1-1,5 ponttal jobb lehetsz.

Bár ez fordítva is igaz lehet, vannak nagyon fotogén emberek akik élőben viszont nem túl vonzóak.

2022. márc. 11. 06:24
 10/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem féltik a tárcájukat a nők az utcán, ha rájuk mosolyogsz.
2022. márc. 11. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!