Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnam meg, mennyire vagyok jokepu (vagy nem)?
2: Egyszer felraktam oda magamat oszt adtak egy 4.4-es átlagot. :)
Aztán meg ide is felraktam (privátban kaptam számokat) gyakorira és hunyorítós hatos átlag jött ki. Volt egy hölgy aki 8-ast adott anno, tökre örült a kis ego-s fejem. 😅 Ha ebből levesszük a jófej faktort. Akkor majdnem helyben is vagyunk.
Ma már csak mosolygok ezen, hogy erre tudtam triggerelni. :)
Btw nekem a kis tanulság már így vénebb fejjel, hogy a pontozás tök hülyeség. Ne mindenkinek "akarj" (nem szeretem ezt a szót) tetszeni, hanem annak az egynek, nem? :)
4: Ízlés, neki lehet az a csóró, nem szép ember jön be. :) (jó a humora, tök okos, lehet akár olyan felszínes tulajdonsága is ami bejön a csajnak stb)
:)
Photofeeler nem rossz, de NAGYON jó képet kell feltenned, minden szarért lepontoznak. Pl. ha mosolyogsz akkor az a baj, ha fapofát vágsz az, ha nem jók a fények az is baj, szóval készülj fel. Ezek a dolgok főleg akkor jönnek elő ha nem vagy egy nagy szépség.
Ez az oldal egyébként netes társkereséshez jó iránytű, élőben másnak látnak az emberek és kevésbé kritikusak.
Szóval ami ott kijön eredmény az igaz az online társkereséshez, élőben nagyjából 1-1,5 ponttal jobb lehetsz.
Bár ez fordítva is igaz lehet, vannak nagyon fotogén emberek akik élőben viszont nem túl vonzóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!