Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnam meg, mennyire vagyok jokepu (vagy nem)?
Nem az a fontos, hogy hány csajnak jössz be, hanem akit kiszemelsz magadnak ő beindul-e tőled! Ezért is fszság az egész az oldal!
Az, hogy Photofeeler-en 100 csajból (lehet, hogy olyan rondák akik szavaztak, hogy véleményükre sem kéne adni) 99-nél very attractive lennék és pont az az 1 határozottan nem, aki nekem fullos lenne akkor cseszhetem!
"hanem akit kiszemelsz magadnak ő beindul-e tőled"
Igen, de tudod ha 1000 nőből egynek sem tetszel, akkor valószínűleg a kiszemeltednek sem fogsz.
Aki viszont 1000 nőből 800-nak tetszik, annak SOKKAL több ESÉLYE lesz találni egyet akivel együtt tud lenni.
A szépség pedig tetszik nem tetszik objektív 90%-ban. Bizonyos dolgok MINDEN ember számára vonzóak: ilyenek azo ka dolgok amelyek a jó genetikai háttérre és a jó egészségi állapotra vonatkoznak. Pl. szimmetrikus, férfias arc, éles arcvonások, arányos testfelépítés és arányos arc szerkezet, haj, szakáll stb.
“7.1-es kép egy Colgate mosoly reggeli karikás szemes szelfi, 29 alattiak szavaztak, mégcsak nem is a legjobb formámat adtam, tehat en akkor egy bszott nagy CHAD vagyok“
Ez komoly? Te akkor egy az egyben hatalmas Giga Mega Chad vagy! Nem vicc! Ugyanis Photofeeler-en a profi beállított fotóknak van sikere! Ha te dacolva, mindezek ellenére egy reggeli karikás szemes szelfit volt bátorságod betolni, s azzal 6-7 körüli értékelést produkálni (ami egy spontán szelfinél nagyon jó, ráadásul rengeteg yes-t kaphattál), ráadásul 29 év alatti nőknél akik hírhedten szemeten tudnak osztályozni akkor hatalmas alfa lehetsz külsőre! Gratula
Az egész Photofeeler lófüttyöt nem ér!
4 skálán lehet osztályozni amiből csinál 10-est ez már eleve röhej kategória. 48-an szavaztak a képemre, 29 év alattiak.
Intelligencia: 2 nem, 18 valamennyire, 25 igen, 3 nagyon. Azt jelenti, hogy összesen KETTEN utasítanak el ebből a szempontból. Ez normális esetben BŐVEN 8.7-8.8 kellene lennie minimum. Mennyi valójában a szaros oldal szerint? 5.8!!!! Lehidalok! De menjünk tovább!
Megbízhatóság: 1 nem, 14 valamennyire, 22 igen, 11 nagyon. Ez normális esetben minimum 9-es lenne (de akkor is nagyon szőrösszívű vagyok). Mennyi az oldal szerint? 7.0!!! Röhej…
Vonzóság: 6 nem (mondjuk mind alacsonyan osztályoznak, valószínűleg trollok vagy megkeseredettek), 18 valamennyire, 22 igen, 2 nagyon. Tehát a 48-ból összesen 6-nak nem jönnék be egyáltalán, a többinél lenne esély. Normális esetben ez minimum 8.5 lenne egy ilyen pasi, főleg, hogy 29 alattiak osztályoznak csak. Az oldal szerint ez mennyi? 6.5…..
Inkább a DATA az amit érdemes nézni, mert ha nem vagy előfizetős 10-es skálán ha nem kapsz kb. mindegyikre very-t (ami főleg a nőknél, főleg ennél a korosztálynál szinte lehetetlen) siralmas pontszámot kapsz.
19, köszi!
Itt azért a “valamennyire” azt jelenti, hogy a 4-es skálán 2, nem? Persze, nem rossz, de azt nem biztos, hogy a teljesen pozitív tartományba teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!