Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudhatnam meg, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatnam meg, mennyire vagyok jokepu (vagy nem)?

Figyelt kérdés
Vannak, akik tudjak, hogy azok, olyanok is talán, akik tudjak, hogy nem. A kozepesek “ízlés kérdése” mindig, hogy kinek jön be? Mert így sokszor lukra lehet futni (nem a jó ertelemben), így mindig lutri meg mindig jön a szöveg, hogy hát hogy is gondolhattad - miközben “átlagosan csinos” lányok egyszer-egyszer kezdeményeztek már (ez tuti, de ok ismertek jellemileg is).

2022. márc. 10. 20:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
Szakadjatok már le a Photofeeler-ről! Egy hatalmas baromság az egész, 20 szavazatból 14-nél határozottan vonzó vagyok, 4-nél valamennyire, két lánynál semennyire sem, akkor hogy a rákba kapok csak 7.1-et???????? ???????? Egy hatalmas full kamu az oldal! Ráadásul az igazán jóképűeket lepontozzák, ha férfias komoly képet tesznek fel. De ha virítasz egy Colgate mosolyt akkor rögtön többeknek tetszel! Aki ott von le következtetéseket annyit is ér! Ja, ráadásul a 7.1-es kép egy Colgate mosoly reggeli karikás szemes szelfi, 29 alattiak szavaztak, mégcsak nem is a legjobb formámat adtam, tehat en akkor egy bszott nagy CHAD vagyok??????
2022. máj. 4. 17:09
 12/22 A kérdező kommentje:
Érdekesség. Itt megkérdeztem alapvetően arról az embereket (főleg nőket), hogy miért nem húz jobbra engem is kb. 1000 általam jobbra húzott nő közül gyakorlatilag egy se. Ment a vita ezerrel. Két csaj vállalta, hogy megnézi a profilom (photoshot képekkel megmutattam, hogy vagyok fent). Mindkettő azt mondta, hogy tulajdonképpen simán “elfogadható” vagyok, egyiküknek elvileg kifejezetten tetszettem is (volt mindig 1-2 kisebb hiba, persze - a lányok meg foglaltak, persze). Tehát: két konkrétan megkérdezett nő szerint minimum átlagos, de inkább kicsit “jobb” vagyok. Egyiküknek kifejezetten bejött a stílusom is. Na, ez a társkeresőn úgy néz ki, hogy 1000-ből 0…
2022. máj. 4. 17:58
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Nem az a fontos, hogy hány csajnak jössz be, hanem akit kiszemelsz magadnak ő beindul-e tőled! Ezért is fszság az egész az oldal!

Az, hogy Photofeeler-en 100 csajból (lehet, hogy olyan rondák akik szavaztak, hogy véleményükre sem kéne adni) 99-nél very attractive lennék és pont az az 1 határozottan nem, aki nekem fullos lenne akkor cseszhetem!

2022. máj. 4. 18:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Na, jól van, de ezer nő már azért ne utasítson vissza alapból akkor se… :/
2022. máj. 4. 18:47
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

"hanem akit kiszemelsz magadnak ő beindul-e tőled"

Igen, de tudod ha 1000 nőből egynek sem tetszel, akkor valószínűleg a kiszemeltednek sem fogsz.

Aki viszont 1000 nőből 800-nak tetszik, annak SOKKAL több ESÉLYE lesz találni egyet akivel együtt tud lenni.

A szépség pedig tetszik nem tetszik objektív 90%-ban. Bizonyos dolgok MINDEN ember számára vonzóak: ilyenek azo ka dolgok amelyek a jó genetikai háttérre és a jó egészségi állapotra vonatkoznak. Pl. szimmetrikus, férfias arc, éles arcvonások, arányos testfelépítés és arányos arc szerkezet, haj, szakáll stb.

2022. máj. 4. 19:26
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
Isteneeeeeem…..megint szimmetrikus arc….le lett már írva hatszázezermilliárdszor, hogy nincs teljesen szimmetrikus arc!!!! Nincs arányos testfelépítés, nincs teljesen arányos arc!! Éles arcvonás??? Hát Istenem!! Fogyjál le!!
2022. máj. 4. 20:33
 17/22 A kérdező kommentje:
Nekem férfias arcom van, a testem pedig nagyon jó (bocs, de ez objektív megállapítás tapasztalatom szerint, nagyon sokat teszek érte), az viszont hátrány, hogy nem túl sűrű a hajam. De ha én jelölök egy “atlagos” lányt (ugye, pedig elvileg a férfiaknak fontosabb a külső), akkor ezerből nulla? Vicces… mondom, a két válaszoló csaj meg azt mondta, egész jó vagyok. Amúgy gyanítom, hogy az én korosztályom női (20-30) még a “nagy dobást” várják: kiemelkedő külső plusz nagy lóvé (esetleg baromi jó bemutatkozás)…
2022. máj. 4. 21:03
 18/22 anonim ***** válasza:
89%

“7.1-es kép egy Colgate mosoly reggeli karikás szemes szelfi, 29 alattiak szavaztak, mégcsak nem is a legjobb formámat adtam, tehat en akkor egy bszott nagy CHAD vagyok“

Ez komoly? Te akkor egy az egyben hatalmas Giga Mega Chad vagy! Nem vicc! Ugyanis Photofeeler-en a profi beállított fotóknak van sikere! Ha te dacolva, mindezek ellenére egy reggeli karikás szemes szelfit volt bátorságod betolni, s azzal 6-7 körüli értékelést produkálni (ami egy spontán szelfinél nagyon jó, ráadásul rengeteg yes-t kaphattál), ráadásul 29 év alatti nőknél akik hírhedten szemeten tudnak osztályozni akkor hatalmas alfa lehetsz külsőre! Gratula

2022. máj. 4. 23:12
 19/22 anonim ***** válasza:
62%

Az egész Photofeeler lófüttyöt nem ér!

4 skálán lehet osztályozni amiből csinál 10-est ez már eleve röhej kategória. 48-an szavaztak a képemre, 29 év alattiak.

Intelligencia: 2 nem, 18 valamennyire, 25 igen, 3 nagyon. Azt jelenti, hogy összesen KETTEN utasítanak el ebből a szempontból. Ez normális esetben BŐVEN 8.7-8.8 kellene lennie minimum. Mennyi valójában a szaros oldal szerint? 5.8!!!! Lehidalok! De menjünk tovább!

Megbízhatóság: 1 nem, 14 valamennyire, 22 igen, 11 nagyon. Ez normális esetben minimum 9-es lenne (de akkor is nagyon szőrösszívű vagyok). Mennyi az oldal szerint? 7.0!!! Röhej…

Vonzóság: 6 nem (mondjuk mind alacsonyan osztályoznak, valószínűleg trollok vagy megkeseredettek), 18 valamennyire, 22 igen, 2 nagyon. Tehát a 48-ból összesen 6-nak nem jönnék be egyáltalán, a többinél lenne esély. Normális esetben ez minimum 8.5 lenne egy ilyen pasi, főleg, hogy 29 alattiak osztályoznak csak. Az oldal szerint ez mennyi? 6.5…..

Inkább a DATA az amit érdemes nézni, mert ha nem vagy előfizetős 10-es skálán ha nem kapsz kb. mindegyikre very-t (ami főleg a nőknél, főleg ennél a korosztálynál szinte lehetetlen) siralmas pontszámot kapsz.

2022. máj. 6. 21:43
 20/22 A kérdező kommentje:

19, köszi!

Itt azért a “valamennyire” azt jelenti, hogy a 4-es skálán 2, nem? Persze, nem rossz, de azt nem biztos, hogy a teljesen pozitív tartományba teszi.

2022. máj. 7. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!