Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás mérnök férfiak! Ti összejönnétek egy egyszerű gyári munkás lánnyal?
Figyelt kérdés
Azért mérnök mert tegyük fel,hogy a lány és fiú egy gyár egységben dolgozik csak más pozícióban.
Adnátok esélyt ha a lány kezdeményezne?
2022. aug. 14. 08:19
21/22 anonim válasza:
18,19,20
Gyári munkásról volt szó, nem pedig azokról, akiknek nincs diplomájuk... Nyilván nem csak egyetemen lehet tanulni, lehet önképezni, nem is erről szólt a kérdés. Nem értem, hogy hogyan sikerült erre kilyukadni már megint, hogy juhú milyen jó diploma nélkül. Annyira jelentéktelen tényező a diploma valóban, ha valaki tényleg komplexusok nélkül szereti azt csinálni, amit akar és képezi magát önállóan és tesz a céljaiért. Azok lovagolnak a diploma hiányán, meg bizonygatnak állandóan, akiknek komplexusuk van, akkor is ha a téma konkrétan nem idevág...
22/22 anonim válasza:
21: Én diplomásként mondtam el a véleményem, nem bizonygatok semmit. 20-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!