Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás mérnök férfiak! Ti összejönnétek egy egyszerű gyári munkás lánnyal?
Azért mérnök mert tegyük fel,hogy a lány és fiú egy gyár egységben dolgozik csak más pozícióban.
Adnátok esélyt ha a lány kezdeményezne?
Ezzel az elmélettel az a baj, hogy ha értelmes ember vagy, akkor hosszú távúon nem maradnál ott meg. Akárhogy is vesszük a gyári munkások többsége műveletlen ember, akik egyáltalán nem beszélnek egy nyelvet sem, és nincsenek is olyan ambícióik, hogy többek legyenek. Egy ilyen közegben aligha maradnál meg hosszú távon, csak az marad meg, aki oda való.
Ismerek hasonló párost, a csaj tudta hogyan kell megfogni az illetőt!
Gondolom értitek mire gondolok?
Nő vagyok, érettségivel és szakmával.
Nem műkörmös meg egyéb nem túl sok gondolkodást igénylő szakmára kell gondolni, de felesleges leirnom mi az mert a többségnek akkor sem lenne gőze se rola.
Na szóval, a lényeg hogy a páromnak 2 diplomája van és soha nem zavarta ot hogy nekem nincs. Az intelligencia nem csak ezen múlik. Nekem is lehetett volna diplomam, csak bevallom őszintén lusta vagyok, voltam és leszek hozzá.
Van akit meg a lustaság zavarhat. Nem vagyunk egyformák.
De az tény hogy végzettségtől függetlenül senki sem tudja jól érezni magát egy olyan ember mellett aki szellemileg jóval alatta jár.
És ez azért sem a végzettségen múlik mert nem feltétlen azt igényli az ember a partnerben hogy megertse amikor a munkáról beszélsz.
Hiába van a páromnak magasabb végzettsége mint nekem attól még ő se értené ha a munkamrol magyaraznek neki.
A lényeg az hogy az élet többi részéhez mennyi eszed van.
Mert nyilván ha te vagy a jövő nagy tudósa valószínűleg nem tudnál otthon kellemesen elcsevereszni vámpír agival a Mónika showbol.
Nekem nem sokára lesz meg a diplomám és a párom nem jár egyetemre. Engem nem zavar, mert jól elbeszélgetek vele, meg ő neki nem való, mert nagyon szabadszellemű. Fest, szobrászkodik stb... Szerintem nincs ezzel baj, ha van közös jövő, jól kijöttök és fizikailag is vonzódtok egymással.
Diploma nem egyenlő az ésszel. Sok olyan szaktársam van, akik 6-7 éve egyetemen vannak és semmi relevánssal nincsennek tisztában. Az ilyen is diplomás lesz előbb utóbb, de nem feltétlen mérnök és végképp nem intelligens. Egy diplomát bárki megtud szerezni, ha van elég kitartása és nem zavarja, ha buktatják...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!