Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő mérnökként sokkal nehezebb ismerkedni, mint befutott melósként?
Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 13:07
1/9 anonim válasza:
Egy nyominak így is-úgy is nehéz ismerkedni.
2/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, nem ezen múlik.
Amúgy hogy érted, hogy befutott melósként? Hova fut be egy melós a kocsmán kívül?
3/9 anonim válasza:
Szerinted melyik nő kezdi úgy az ismerkedést, hogy "na és neked mennyi év munkatapasztalatod van?".
Elárulom: csak egy, mégpedig a HR-es interjún. Randin le se szarják.
5/9 A kérdező kommentje:
Előbb utóbb kiderül és akkor vége!
2022. máj. 14. 13:15
6/9 anonim válasza:
Más típusú nőkkel ismerkednek, szerintem. Akikkel a melósok ismerkednek, azokkal sokkal könnyebb, szerintem. Nem véletlenül van annyi diplomás egyedül a fejlett országokban (a melósokhoz képest).
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Egyébként ja. Ha befutott melós vagy, akkor vállalkozó vagy jó kis Audi A8-assal, meg ami ezzel jár. Kezdő mérnökként meg alkalmazottként csicskulhatsz napi minimum 8 órát 5 napban egy héten (minimum).
9/9 anonim válasza:
Nem értem ezeket a kérdéseket. Magyarországon iszonyúan lenezik a melosokat. Szinte ALAP, hogy a fiatal diplomát szerezzen. Általában szülői ELVARAS! Sok vállalkozás éppen a szakmunkasok hiánya miatt bukik vagy el sem tud indulni. Szóval nem értem. Rád felneznek mert mérnök vagy tanult fiatal. A bemutató melós meg a többség meg homo sapiensnek sem tartja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!