Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat egy olyan ember között aki diplomás mérnökként képzeli el magát a jövőben, és olyan között aki a szakközép elvégzése után négy-öt évvel sem kezdett el még rendesen dolgozni?
A két ember jól érzi magát együtt, de mennyire érdemes úgy elkezdeni a kapcsolatot hogy teljesen más háttérrel, életcélokkal rendelkeznék?
Nem azt mondom, hogy az egyetem ilyen sokat számít, de ha dolgozni se kezd el az ember, azért az más tészta. Ezen át lehet hidalni?
De nem az a kérdés, hogy a szakközépes szerint működőképes-e.
(Ugyebár én értelemszerűen nem az a fél vagyok.)
Tényleg kedvelem őt, alapvetően tájékozott és intelligens embernek tartom, csak nem olyan környezetben nőtt fel ahol többet is elvártak volna illetve a lelki/mentálisnproblémai se vitték őt előbbre.
(Egyébként nem tudom számít-e de én vagyok a nőnemű, az otthon ülő fél pedig a férfi.)
És te majd diplomás létére fogsz eltartani egy naplopot?
Ne legy mar ennyire naiv. Kutyabol nem lesz szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!