Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat egy olyan ember között aki diplomás mérnökként képzeli el magát a jövőben, és olyan között aki a szakközép elvégzése után négy-öt évvel sem kezdett el még rendesen dolgozni?
A két ember jól érzi magát együtt, de mennyire érdemes úgy elkezdeni a kapcsolatot hogy teljesen más háttérrel, életcélokkal rendelkeznék?
Nem azt mondom, hogy az egyetem ilyen sokat számít, de ha dolgozni se kezd el az ember, azért az más tészta. Ezen át lehet hidalni?
Akár működhetne is, a végzettség nem minden. Sokkal fontosabb a hasonló gondolkodás, háttér, életcélok. Szerintem nagyon jól látod, én is amiatt aggódnék, hogy teljesen más háttérrel rendelkeztek.
Főleg az lehet problémás, hogy még sose dolgozott, az teljesen mindegy, hogy miért nem. A lényeg, hogy nincs munkatapasztalata, nem tudja milyen másokkal együtt dolgozni, milyen egy munkahely, hogyan kell másokhoz alkalmazkodni, problémákat megoldani, stb. Ez az igazi probléma, és az életkor előrehaladtával egyre nehezebb ezeket a dolgokat megtanulni. Persze 22-23 évesen még nincs elkésve ... de akiket ismerek 30 körül 0 munkatapasztalattal (mert pl. tanultak, 2. és 3. diplomát csináltak), azok nagyon szenvednek, vagy nem találnak munkát, vagy ha találnak, nem tudnak beilleszkedni.
A másik intő jel, amit írtál, hogy több tanfolyamba is belekezdett, de mindet otthagyta. Ez általában azt jelzi, hogy nem elég kitartó, nem elég céltudatos valaki. Ha az ember eldönt valamit, van valami célja, akkor azt érje el tűzön, vízen át, ne adja fel félúton.
"Egyébként nem tudom számít-e de én vagyok a nőnemű, az otthon ülő fél pedig a férfi."
Eléggé számít. Értem az okokat, csak azt nem értem ez "kis" probléma miért most merült fel benned?
Hány éve jártok? Ha kevesebb mint egy éve, azonnal lépj le.
Ha több, akkor ne. Mert ez azt jelenti Neked ez valójában nem is probléma, szemet hunysz felette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!