Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha az életben nem lesz barátnőm így, igaz?
Konkrétan a problémáim:
-Nincsenek barátaim, soha nem is voltak
-Soha nem volt barátnőm
-Nem járok sehová sem, csak dolgozni, nem igazán voltam még sehol sem, mivel nincs kivel, egyedül nem szeretek, csak régen a családdal voltam nyaralni párszor
-A névjegyzékemben csak 4 telefonszám van, amik a családtagjaim
-A telefonomon a galériámban gyakorlatilag csak 3 kép van
-Semmilyen közösségi oldalon nem vagyok fent
-Egyetlen egy friss kép sincs magamról, de 10 évre visszamenőleg sem, csak gyerekkori képek vannak
És 25 éves vagyok!!! Egyszer véletlenül megnyitottam a névjegyzéket a munkahelyemen amikor az egyik kollégámmal néztünk valamit a telefonomon és csak 4 telefonszám volt benne és a kollégám gyakorlatilag kiröhögött.
A másik kollégám pedig mutatni akart egy képet valamiről, és gyakorlatilag több ezer képe volt a telefonján, csak görgette és görgette lefelé, 5 perc múlva találta meg. Nekem meg csak 3 kib** képem van, az egyik a macskámról a másik pedig egy görögdinnyéről. És ennyi..
Ma már Facebookon is mindenkinek több száz ismerőse van, nekem még Facebookom sincs. Ha lenne, akkor sem tudnék kit bejelölni.
És ami még durvább: bár csendes személyiségű vagyok, de külsőre pont úgy nézek ki, mint akinek több száz barátja van, és menő, drága cuccokba járok, 300 ezer forintos telefonom van... És azért nem ismerkedem, mert kiábrándulnak belőlem az emberek, illetve nem is volt semmi életem, olyan mintha eddig nem is éltem volna.. és igazából igazuk van, nem is éltem eddig.
Tehát tegyük fel, hogy ha elkezdenék ismerkedni egy lánnyal és a múlt szóba kerülne, akkor mi a fenét mondanék neki? Valószínűleg egyből kiábrándulna belőlem, ezért nem is ismerkedem. És ebből a mókuskerékből nem igazán tudok kikerülni.

Ugyanez a helyzet velem is kérdező akár az én kérdésem is lehetne ez.
Szombaton el akartam menni este egy buliba egyedül de nem mertem.
F30

Ha jól nézel ki akkor így is lehet csajod.
Mondjuk ha csak dolgozni jársz el, akkor eléggé leszűkíted magad körül a világot, szóval maximum onnét lesz valaki akinek majd megtetszel.
Kezdj el utazni én azt javaslom.
Olcsó repjegyekkel szinte bárhová eljutsz és legalább lesz egy érdeklődési kör az életedben, tudsz majd mesélni arról, hogy milyen helyeken jártál, mit láttal. És képeket is fogsz tudni csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!