Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha az életben nem lesz barátnőm így, igaz?

Figyelt kérdés

Konkrétan a problémáim:

-Nincsenek barátaim, soha nem is voltak

-Soha nem volt barátnőm

-Nem járok sehová sem, csak dolgozni, nem igazán voltam még sehol sem, mivel nincs kivel, egyedül nem szeretek, csak régen a családdal voltam nyaralni párszor

-A névjegyzékemben csak 4 telefonszám van, amik a családtagjaim

-A telefonomon a galériámban gyakorlatilag csak 3 kép van

-Semmilyen közösségi oldalon nem vagyok fent

-Egyetlen egy friss kép sincs magamról, de 10 évre visszamenőleg sem, csak gyerekkori képek vannak

És 25 éves vagyok!!! Egyszer véletlenül megnyitottam a névjegyzéket a munkahelyemen amikor az egyik kollégámmal néztünk valamit a telefonomon és csak 4 telefonszám volt benne és a kollégám gyakorlatilag kiröhögött.

A másik kollégám pedig mutatni akart egy képet valamiről, és gyakorlatilag több ezer képe volt a telefonján, csak görgette és görgette lefelé, 5 perc múlva találta meg. Nekem meg csak 3 kib** képem van, az egyik a macskámról a másik pedig egy görögdinnyéről. És ennyi..

Ma már Facebookon is mindenkinek több száz ismerőse van, nekem még Facebookom sincs. Ha lenne, akkor sem tudnék kit bejelölni.

És ami még durvább: bár csendes személyiségű vagyok, de külsőre pont úgy nézek ki, mint akinek több száz barátja van, és menő, drága cuccokba járok, 300 ezer forintos telefonom van... És azért nem ismerkedem, mert kiábrándulnak belőlem az emberek, illetve nem is volt semmi életem, olyan mintha eddig nem is éltem volna.. és igazából igazuk van, nem is éltem eddig.

Tehát tegyük fel, hogy ha elkezdenék ismerkedni egy lánnyal és a múlt szóba kerülne, akkor mi a fenét mondanék neki? Valószínűleg egyből kiábrándulna belőlem, ezért nem is ismerkedem. És ebből a mókuskerékből nem igazán tudok kikerülni.

2022. aug. 13. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keresel olyan nőt, aki ugyan ilyen mint te? :P Gondolom nem te vagy egyedül ilyen az országban... Most erre nem lehet sok mit mondani, szokatlan igen. És ha ennyire antiszoc vagy, vajon mégis mennyire bírnál ki magad mellett egy nőt, az azért mindig kompromisszum. Nemtudom de az életeden most is lehet változtatni, hogy elkezdesz új dolgokat csinálni, munkahelyet váltasz, elkezdesz csoportos programokra járni... na de akarod-e?
2022. aug. 13. 17:23
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Gyorsan készíts több fotót a telefonodra és kérd el az összes munkatársad számát. Ez majd ad elég önbizalmat elmenni a pszichológushoz a szociofóbiáddal.
2022. aug. 13. 17:26
 3/12 A kérdező kommentje:
De mégis miről készítsek fotókat?
2022. aug. 13. 17:27
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
#3: trollkodj másutt.
2022. aug. 13. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
Nem, nem lesz. Ahhoz hogy legyen, ki kell mozdulnod a csigaházadból.
2022. aug. 13. 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha komoly a kérdés akkor a fotókkal kapcsolatban igazán nem kell szégyenkezni. Nekem is olyan képek vannak csak, amik "hasznosak". Képek okmányokról, boltban látott termékekről, képernyőfotók beszélgetések részleteiről, de ebből is max 30. Ha elmegyek valahová nem fotózok, inkább nézek, hallgatok, megfigyelek, ilyesmi.

Az viszont igaz, hogy emberek közé kell menned, ha emberekkel akarsz ismerkedni. Először ne is romantikus kapcsolatot keress, hanem először csak felszínes ismeretségeket köss, aztán mélyebb barátságok, aztán szerelem. Mire ide eljutsz nagyjából felszeded azokat a szociális képességeket, amik most hiányoznak.

2022. aug. 13. 19:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyedül kimozdulás meg igazán nem olyan rossz. Simán mentem én is csomószor olyan helyekre, koncertekre, stb, ami más ismerősömet egyet sem érdekelt.
2022. aug. 13. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Bár tényleg elég kamu :P, de az biztos, hogy jobb egyedül menni, ahová el szeretnél menni, mint azon búslakodni, hogy nem mentél. Ötletnek: Én múltkor elmentem megnézni egyedül a napfelkeltét az erdőn át túrázva egy hegy tetejéről. Le is fotóztam. Tök büszke voltam magamra, hisz éjjel 3kor kellett kelnem hozzá, jöhetett volna valami kóbor vad eb, vaddisznó vagy egy rabló, eltévedhettem volna vagy bármi)... de tényleg olyan szép volt és nekem nagy teljesítmény volt, és utána persze szívesen meg is mutattam a képet másoknak.
2022. aug. 13. 21:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy kamu, mert én hasonló vagyok nőben. Mondjuk fotók pont vannak a telómon, de csak ilyen vacakságok főleg :)

Sztem az átlagembernek, aki 0-24 a közösségi oldalakon lóg meg könnyen ismerkedik, annak nehéz felfognia, hogy nem minden ember ugyanúgy éli az életét, meg vannak, akiknek mások a preferenciái.

2022. aug. 13. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:
25%
Nincs egy töltött galamb dagi munkatársnőd akivel el tudsz beszélgetni?
2022. aug. 14. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!