Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell átvinni a beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell átvinni a beszélgetéseket formulárisból személyesbe?

Figyelt kérdés

Pl ha tetszik a kollega, vagy akárki postás, pizzás, vagy nettárskeren vki. Es láthatóan én is tetszem.

Olyankor a kollegával szakmai csevej megy, postással a levélről, pizzással a pizzárol, tarskeren pedig ezek a "kötelező körök" ki hol el lakik kit leres formaságok

Hogyan lehet ezeken túl elindítani egy beszélgetést, ismerkedést?

2022. aug. 13. 08:56
 1/5 A kérdező kommentje:
A formális beszélgetes végeztével pedig mindenki megy a maga dolgára, nem lesz belőle semmi. Mert nincs személyes kapcsolódás társalgás így.
2022. aug. 13. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A netes társkeresést ne vedd ide, az nem formális, hogy lenne már az, nem is munka, hanem azért ismerkedik valaki, mert az a szándéka, hogy társat keres?Szerintem baromi egyszerű átmenni egyik platformról a másikra, ha tényleg tudtok csevegni, azt a társkeresőn is tudsz egyébként, nem értem miért kell másik oldal... Ha ez nem működik magától, akkor nagyon nem illetek össze vagy a másiknak nem jössz be.

Ha pedig kolléga, akkor hívd el kávézni azzal a szöveggel, hogy van-e kedve többet beszélgetni munkán kívül is, pizzafutárnál, postásnál hasonlóan. De itt valószínűbb azért az elutasítás, mivel közted és köztük semmi olyan viszony nincs, hogy érdekelje őket, hogy te ki akarsz kezdeni velük.

2022. aug. 13. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Ki beszélget a postással, pizzással? :D

De amúgy nem tudod, hogy kell informálisan beszélgetni? Főleg ha ismerkedés a cél, beszélj magándolgokról (először mérsékelten), bókolj, kerdezz kicsit személyesebbet, viccelődj...

2022. aug. 13. 09:13
 4/5 A kérdező kommentje:

A postás pizzás csak példa volt formuláris csevejekre.

Legutóbb valami kalandparkban tetszettem egy srácnak aki felteszi a falmászós csatokat, ő probálta személyesbe vinni mert kért tőlem fejfájáscsillapitot es mesélt pár szót magárol. És ebből sem tudtam kihozni semmit.

2022. aug. 13. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Már megintva kérdező aki szerelmes egy pizzafutár lányba.
2022. aug. 13. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!