Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szüleitek házasságát nézve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleitek házasságát nézve, mik azok a dolgok amit átvisztek a sajátotokba? Vagy mi az a viselkedés amit nem akartok átvinni?

Figyelt kérdés

2013. dec. 10. 14:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
A szüleim elváltak, több ellenpélda van tőlük előttem, mint követendő magatartás. Nem házasodnék túl hamar (ha egyáltalán akarnék házasodni), nem engednék mindennek amit a másik akar, önmagamat elnyomva. És mindig mindent azonnal meg kell beszélni.
2013. dec. 10. 14:54
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Azt biztos nem, hogy még a wc-re is együtt járnak. Persze szép hogy mindent együtt csinálnak, és még mindig együtt vannak, de az a hátránya, ha majd az egyik egyedül marad, akkor annyira magatehetetlen lesz hogy önállóan még vásárolni sem fog tudni magának.
2013. dec. 10. 15:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem szeretnék átvinni! Fiatalon összeházasodtak, fiatalon már elváltak voltak. Amíg együtt voltak: veszekedés, ívás, verés, lelki terror. Nem kérek egyikből sem majd a saját házasságomban.
2013. dec. 10. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
2013. dec. 10. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
hányszor írod még ki ezt a kérdést? Annyira nem jó.
2013. dec. 10. 15:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok mindent nem vinnék át, viszont sokat tanultam:

-nem fogom hagyni, hogy a szüleim olyan szinten beleszóljanak az életembe, mint pl. apai ági nagyanyám

-előre, higgadtan megbeszélem a párommal a gyereknevelési elveimet

-adok a gyerekemnek zsebpénzt, és nem hülyézem le, ha nem épp értelmes dologra költi (nyilván drogot, piát nem engednék)

-támogatom a gyerekeimet a pályaválasztásban

-ha ne adj isten az egyik gyerekemet jobban szeretném, nem mutatnám ki ilyen nyíltan

2013. dec. 10. 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem fogok átvinni, nem volt jó kapcsolat.
2013. dec. 10. 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:

nem tudom mit hoznék át, 8 voltam, mikor elváltak. De hogy mit nem szeretnék, az elég hosszú lista. A tisztelet hiánya, az agresszió, az alkoholizmus, a trágárság, a megszokás stb.

Másfél éve vagyok férjnél, sajnos sok olyan átjött, amit nem akartam ezek közül. Dolgozok rajta. Sokat változtam, mióta a férjemmel vagyok, de észrevettem, hogy inkább akkor van gond, ha a szüleimmel találkozok, utána megint átveszem a stílusukat.

2013. dec. 10. 16:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Én az eddigi párkapcsolatomban észrevettem, hogy ugyanúgy sírok, mint a mamám. Amúgy semmi hasonlóság hálaajóistennek. Legalábbis most nem jut eszembe semmi. Tudatosan igyekszem anyám ellentéte lenni, mert nem akarok olyan életet, mint az övé. Apám meg olyan alja dolgokat csinál, hogy attól én undorodok.
2013. dec. 10. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Szinte semmit, max anya penz kezeleset, sajna igy is nelkulozni kellett, sok dologban, elvaltak, mielott megszulettem.

Es csodalkozik a sok paraszt h nem akarok meg gyereket, dolgozok potlom az elveszett eveket ilyen teren.

2013. dec. 10. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!