Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleitek házasságát nézve, mik azok a dolgok amit átvisztek a sajátotokba? Vagy mi az a viselkedés amit nem akartok átvinni?
Túl sok mindent nem vinnék át, viszont sokat tanultam:
-nem fogom hagyni, hogy a szüleim olyan szinten beleszóljanak az életembe, mint pl. apai ági nagyanyám
-előre, higgadtan megbeszélem a párommal a gyereknevelési elveimet
-adok a gyerekemnek zsebpénzt, és nem hülyézem le, ha nem épp értelmes dologra költi (nyilván drogot, piát nem engednék)
-támogatom a gyerekeimet a pályaválasztásban
-ha ne adj isten az egyik gyerekemet jobban szeretném, nem mutatnám ki ilyen nyíltan
nem tudom mit hoznék át, 8 voltam, mikor elváltak. De hogy mit nem szeretnék, az elég hosszú lista. A tisztelet hiánya, az agresszió, az alkoholizmus, a trágárság, a megszokás stb.
Másfél éve vagyok férjnél, sajnos sok olyan átjött, amit nem akartam ezek közül. Dolgozok rajta. Sokat változtam, mióta a férjemmel vagyok, de észrevettem, hogy inkább akkor van gond, ha a szüleimmel találkozok, utána megint átveszem a stílusukat.
Szinte semmit, max anya penz kezeleset, sajna igy is nelkulozni kellett, sok dologban, elvaltak, mielott megszulettem.
Es csodalkozik a sok paraszt h nem akarok meg gyereket, dolgozok potlom az elveszett eveket ilyen teren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!