Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal sem?
Csak kíváncsi vagyok, mennyire jellemző, amit tapasztalok, mennyiben az én hibám, mit ronthatok el.
Ilyen típusú kapcsolatot keresek, egyértelműen jelzem, társkeresőn próbálkozom. És nem megy, mert:
- csak kérik, egyesek szinte követelik az intim képeket, szexchatelnének, videón közös masztiznának stb., de találkozni nem akarnak,
- úgy gondolják, jó ötlet Hajdú-Biharból megpróbálni velem, a győr-mosonival (fiktív példák)
- ghostingolnak, amit állítólag a nők szoktak, nem a férfiak, miután egyeztettük elképzeléseinket, elbeszélgettünk, és felmerült, hogy jó lenne ezt átterelni valós síkra.
Valami tehát nem stimmel, rosszul csinálhatom, kérdés, hogy mit és hogyan kellene másképp. Van valami konstruktív! ötletetek, tippetek? Azt, hogy nem vagyok elég jó nő, nem nézek ki jól, nem lenne fontos több hozzászóláson keresztül ismételgetni, ezen felül gondolnék valamire. Köszi!

30, az látszik, hogy nő írta némi szemelyisegzavarral megáldva….
Minden hivatkozasnál forrást is illik linkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!