Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal sem?
Csak kíváncsi vagyok, mennyire jellemző, amit tapasztalok, mennyiben az én hibám, mit ronthatok el.
Ilyen típusú kapcsolatot keresek, egyértelműen jelzem, társkeresőn próbálkozom. És nem megy, mert:
- csak kérik, egyesek szinte követelik az intim képeket, szexchatelnének, videón közös masztiznának stb., de találkozni nem akarnak,
- úgy gondolják, jó ötlet Hajdú-Biharból megpróbálni velem, a győr-mosonival (fiktív példák)
- ghostingolnak, amit állítólag a nők szoktak, nem a férfiak, miután egyeztettük elképzeléseinket, elbeszélgettünk, és felmerült, hogy jó lenne ezt átterelni valós síkra.
Valami tehát nem stimmel, rosszul csinálhatom, kérdés, hogy mit és hogyan kellene másképp. Van valami konstruktív! ötletetek, tippetek? Azt, hogy nem vagyok elég jó nő, nem nézek ki jól, nem lenne fontos több hozzászóláson keresztül ismételgetni, ezen felül gondolnék valamire. Köszi!
#10 Hú, ez már haladó szint :)
Én ehhez képest soknak visszaírok, beszélgetünk, eddig azt hittem, így kell vagy érdemes... Sok idő és energia, ez igaz, de kicsit a nagy számok törvényére alapozok. Ahhoz valami nagyon kifinomult szűrő kellhet, hogy 100-ból ilyen jó érzékkel ki tudd választani pont azt az 1-et. Ilyet nem is tudom, hogyan lehet kifejleszteni magunkban, nekem ez valami jóval többnek vagy inkább másabbnak tűnik, mint a fenti iránymutatások.

#14 +1 szempont, köszönöm, jogos, ebben nem feltétlenül érzem jól, hogy hol a határ.
#15 Igen, egyetértek, a távoliakat alapból elengedem, itt most inkább csak mint furcsaság hoztam fel, hogy egyébként nem értem... és rengeteg van belőlük, nem csak elvétve egy-kettő.
Ugyanígy kiszűröm, mihelyt tudom a képkérőket/küldőket, online szexelni akarókat, sziamizuzókat, nagyon primitívnek tűnőket stb. És maradnak a végül ghostingolók :D
#16 30 eleje, részemről rendben pár év mínusz, és adott esetben akár tizenév plusz is, ha tetszünk egymásnak. Szerinted a korral lehet gond?

Tényleg győr-mosoni vagy? Pestiként lehet hogy más a helyzet.
Ghostingolókból sok van. Általában oda jut el a dolog, hogyha ki is alakul valami, egy idő után megszakad. Meg aztán nem tudhatod, ki mit kifogásol rajtad. Senkinek se lehetsz elég jó.
A kor annyiból gond, hogy te se maradsz örökké fiatal, 35 körül meg már általában meglátszik. Akinek ez nem felel meg, az fiatalabbat fog keresni. A korosztályodbeliek még próbálkoznak. De ahogy telik az idő, te is idősebbnek fogsz számítani, főleg ebben a fiatalság-szépség fetisizált világban. Egyre nagyobb az esélye annak, hogy egy veled egykorú vagy egy nálad idősebb férfi jön majd számításba.

18 ez nem igaz! Rám rengeteg fiatalabb férfi írt! Megdöbbentem én is….! Vannak, akik kimondottan idősebb partnert keresnek.
A többiben igazad van. A csak szexre alapuló kapcsolatok hamar ki tudnak fulladni.

Kérdező! Igazán kiírhatnád a valós megyéd! 😉
Nomeg a cm/kg-ot... 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!