Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal sem?
Csak kíváncsi vagyok, mennyire jellemző, amit tapasztalok, mennyiben az én hibám, mit ronthatok el.
Ilyen típusú kapcsolatot keresek, egyértelműen jelzem, társkeresőn próbálkozom. És nem megy, mert:
- csak kérik, egyesek szinte követelik az intim képeket, szexchatelnének, videón közös masztiznának stb., de találkozni nem akarnak,
- úgy gondolják, jó ötlet Hajdú-Biharból megpróbálni velem, a győr-mosonival (fiktív példák)
- ghostingolnak, amit állítólag a nők szoktak, nem a férfiak, miután egyeztettük elképzeléseinket, elbeszélgettünk, és felmerült, hogy jó lenne ezt átterelni valós síkra.
Valami tehát nem stimmel, rosszul csinálhatom, kérdés, hogy mit és hogyan kellene másképp. Van valami konstruktív! ötletetek, tippetek? Azt, hogy nem vagyok elég jó nő, nem nézek ki jól, nem lenne fontos több hozzászóláson keresztül ismételgetni, ezen felül gondolnék valamire. Köszi!

A viszony.hu-n próbálkozz!
Nagyon tudni kell szűrni!
Írj egy frappáns bemutatkozó szöveget! Ebben ne legyen negatívum, csak azt írd le, hogy te milyen vagy és mire vágysz! Legyen egyedi, őszinte, kedves hangvételű. Pontosan írd le a paramétereidet is.
Majd erre jönni fognak a férfiak. De, itt kell nagyon szűrni! Csak olyannak írj vissza, aki egy normális levelet ír, amiben bemutatkozik. Ezt igényként fel is tüntetheted az adatlapodon. A Hello, szia, beszélünk üzenetekre ne válaszolj! Arra sem, amin már a farkát mutogatja.
Tehát normális levél. 2-3 levélváltás után, ha szimpatikus, akkor 30 perces randi egy kávézóban. Addig nincsen szexchat, sem Skype stb. Minél hamarabb találkozzatok! Szigorúan 30 perc, és több pasit is hívnék egymás után, mint egy állásinterjúra. A továbbit ez határozza meg.
Sok sikert!

#3 Mintha nem teljesen értenéd a helyzetet. Csak addig jutnak el a próbálkozással, amíg virtuális keretek között marad az egész...
#5-6 Köszönöm! Ott még nem próbálkoztam, sort kerítek rá. Igyekeztem az útmutatásaidnak megfelelően csinálni, de lehet, hogy a szűrést így is elrontottam. Hogyan szűrnéd azokat, akik nem mernek? akarnak? eljutni a találkozóig?

Végre egy profi tanács, itt ezt le fogják húzni, de valóban a szűrés a legfontosabb, illetve a türelem. 100 bolha egyszer jó. Azaz várni kell akár többszáz jelentkezőt, aztán lehet bejön az az egy, aki neked kell.
A saját bemutatkozód legyen egyedi, illetve az igényeid pontosan írd le. Itt nem kell feltétlen kedvesnek lenni, én kifejezetten lerázós voltam, hogy aki nem bírja a gyűrődést, az menjen túl a lapomon. Sok felesleges kört meg lehet spórolni.
Ismerned kell magad, mire van szükséged, de ha ez megvan, akkor könnyű lesz olyan bemutatkozót írni, amire olyanok jönnek, amilyeneket szeretnél. A következő lépés a társkereső elhagyása és más közegben ismerkedés. Nekem már nem kell társkeresőznöm. Túl vagyok ezen a szinten:)
#8 A türelem... Hát, annak erősen híján vagyok, ez is lehet a gond akkor. Nem gondoltam, hogy ennek a kapcsolatformának a keresésénél is ilyen sok befuccsolt próbálkozáson kell túlesni.
A társkeresőt nem hagyhatom el. Én is azt szeretném, de akkor 100%, hogy nem találok, mert nincs más, erre alkalmas közegem.

Kérdező, aki nem mer, vagy nem akar, azt statim emittálom… ( tehát azonnali kuka). Gyávákhoz nem vonzódom, játékosok pedig kíméljenek:) nálam nincsen chat nagyon a személyes találkozó előtt. Csak arra fordítok időt, akire érdemes.
Legutóbb több mint száz jelentkezőből választottam egyet, akinek visszaírtam és személyes talit beszéltem meg. Abszolút bejött a srác! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!