Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal sem?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, mennyire jellemző, amit tapasztalok, mennyiben az én hibám, mit ronthatok el.

Ilyen típusú kapcsolatot keresek, egyértelműen jelzem, társkeresőn próbálkozom. És nem megy, mert:

- csak kérik, egyesek szinte követelik az intim képeket, szexchatelnének, videón közös masztiznának stb., de találkozni nem akarnak,

- úgy gondolják, jó ötlet Hajdú-Biharból megpróbálni velem, a győr-mosonival (fiktív példák)

- ghostingolnak, amit állítólag a nők szoktak, nem a férfiak, miután egyeztettük elképzeléseinket, elbeszélgettünk, és felmerült, hogy jó lenne ezt átterelni valós síkra.

Valami tehát nem stimmel, rosszul csinálhatom, kérdés, hogy mit és hogyan kellene másképp. Van valami konstruktív! ötletetek, tippetek? Azt, hogy nem vagyok elég jó nő, nem nézek ki jól, nem lenne fontos több hozzászóláson keresztül ismételgetni, ezen felül gondolnék valamire. Köszi!

2022. aug. 11. 14:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Egy dagadék azért nem dugja meg senki
2022. aug. 12. 06:43
 22/31 anonim ***** válasza:
20, neked mekkora is a farkad átmérője és hossza?! Hmm?!
2022. aug. 12. 08:22
 23/31 anonim ***** válasza:
22, 😄😛😂
2022. aug. 12. 08:25
 24/31 A kérdező kommentje:

#18 Nekem teljesen jók a korombeliek és a valamivel idősebbek is, ahogy írtam. Az egyelőre nem is jellemző, hogy ilyen szempontból gond lenne a jelentkezőkkel. De igazad lehet, azt el tudom képzelni, hogy hamarosan, amikor már kezd majd látszani rajtam a kor, inkább fiatalabbaknál fognak próbálkozni. Ezek szerint nem is olyan indokolatlan a türelmetlenségem, valóban nem érek rá annyira, nem csak úgy érzem.

#19 A kifulladásig nem jutnak el ezek a történetek, el sem kezdődnek...

#20 Ezek itt most irrelevánsak. Ahol kell, kinn van minden, de hiába, ha figyelembe sem veszik (a helyet), illetve ha nem tetszik nekik (a külsőm), akkor szintén nem értem, miért kezdünk bele bármibe. Mit gondolnak, majd pár üzenetváltás után kiderül, hogy teljesen máshogy festek? :)

2022. aug. 12. 14:35
 25/31 anonim ***** válasza:

És gyereket, családot, férjet nem is akarsz?

Barátság extrákkal, értem... de nevezhetnénk akár párkapcsolatnak is.

Lehet hogy ezt szeretnél, csak kötődési problémáid vannak.

30-on túl nem feltétlenül ez a legáltalánosabb formája a kötődésnek.

2022. aug. 14. 15:30
 26/31 anonim ***** válasza:

#24 A nők a szépségükkel és a fiatalságukkal hódítanak úgy általában, de egy bizonyos kor felett megkopnak. Nem olyan jól áll nekik az öregedés, mint a férfiaknak. Gyorsabban is öregednek, úgyhogy ezáltal vannak a leginkább veszélyeztetve. Ezért követnek el mindent, hogy fiatalok és szépek maradjanak. Ezt használja ki a sok ránctalanító krém és hajbalzsam.

Ha amúgy sem vagy az esete a férfiaknak, akkor még nehezebb. Ha neked azért kell teperned, hogy külsőleg megfelelj valakinek, azt már rég megette a fene. Az a férfi ugyanúgy a külsődért fog elhagyni. Vagy azért, mert meghízol, vagy azért, mert beteg leszel, vagy azért mert valamilyen külső sérülésed lesz, vagy egyszerűen csak azért, mert megkoptál.

A képed alapján eldöntheti, hogy mennyire jössz be neki, de még ez sem garancia. Hányszor van az, hogy a valóságban másképp nézett ki és csalódott benne. És akkor még ott van a személyiség, hogy mennyire passzoltok össze, mik a közös érdeklődési területek, ha egyáltalán vannak.

2022. aug. 14. 16:24
 27/31 anonim ***** válasza:

26, ez egy elég torz és valótlan kép, amit festesz!

Számtalan iszonyú jó pasi van együtt egyáltalán nem szépség ideál nővel és köszönik jól érzik magukat együtt! A vonzódás, vonzás jóval több, mint a külső!

2022. aug. 14. 19:36
 28/31 A kérdező kommentje:

#25 Nem szeretnék, ezekhez túl sérült vagyok, és nem olyan módon, amit egy-két év terápia rendezni tudna. Kötődési problémáim is vannak többek között, igen. Egy ilyen kapcsolatformát viszont megfelelő alternatívának tartottam volna esetemben. Legalábbis jobbnak, mint bármi mást, beleértve az egyedüllétet is, de a jelek szerint már csak utóbbira van reális esély.

#26 Igazad lehet, helytálló gondolatok. Szépség nincs, fiatalság erősen múlóban, azt hiszem, ez lesz a magyarázat.

2022. aug. 14. 19:55
 29/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, sajnos a hülye tanácsot és véleményt is elfogadod, aminek köze nincs a valósághoz….! Ha ez így lenne, akkor a szép lányok sosem lennének egyedül, ami sajnos nem így van…. ! Soknak sajnos tragikus az élete.
2022. aug. 14. 20:20
 30/31 anonim ***** válasza:

#27 Akkor mutatok neked egy torz, valótlan világképet egy 1972-es könyvből, amit nem mellesleg egy nő írt!

[link]

[link]

[link]

2022. aug. 16. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!