Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonylag jó a keresetem, mégsem találok barátnőt. Ez mit mond el egy incelnek?
Tényleg jó bevételem van. Van lakásom. Van 2 autóm. Az egyik egy régebbi, de akkor is kettő van.
Örököltem egy albérletet és egy helyiséget ami üzlet. (Ebből havonta nekem fixen jön 250 ezer)
Mellete kb keresek 300-360 ezer között. Tehát több, mint 500 ezer a havi bevételem, aminek elégnek kellene lennie egy barátnő megszerzésére. Még sincs.
Hibáim:
-kibszott nagy roncs vagyok
-kábítószert használok
Ez bizonyíték az inceleknek, hogy a nőknek közel sem a pénz a minden?

Én nő vagyok
Van 3 újabb építésű (3-10 évesek) lakásom, kettő a 13. és egy a 2. Kerületben bár kisebbek 30-40nm
A kiadással és a saját fizummal nettó max 500e a bevételem
Minden hónapban van valami extra kiadás, hol az egyik légkondi (rögtön 60-90e a javítás!) hol más romlik el..
Saját rezsim min 80e úgy hogy spórolok mindennel + kaja 50-60e étteremben/gyorsétteremben nem voltam 2 éve
Messze nem nevezem magam gazdagnak, de szívesen venném egy valóban gazdag férfi közeledését! :)

A fél millió nettó, lásd saját példám, egyáltalán nem sok.
Valóban gazdag férfi = minimum 1 millió forint /hó költségei után maradó bevétele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!