Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Viszonylag jó a keresetem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonylag jó a keresetem, mégsem találok barátnőt. Ez mit mond el egy incelnek?

Figyelt kérdés

Tényleg jó bevételem van. Van lakásom. Van 2 autóm. Az egyik egy régebbi, de akkor is kettő van.

Örököltem egy albérletet és egy helyiséget ami üzlet. (Ebből havonta nekem fixen jön 250 ezer)

Mellete kb keresek 300-360 ezer között. Tehát több, mint 500 ezer a havi bevételem, aminek elégnek kellene lennie egy barátnő megszerzésére. Még sincs.

Hibáim:

-kibszott nagy roncs vagyok

-kábítószert használok

Ez bizonyíték az inceleknek, hogy a nőknek közel sem a pénz a minden?

2022. aug. 10. 00:58
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Mármint lakást örököltem ami albérlet évek óta ugyan azoknál a személyeknél. De én sose laktam ott.

Tehát van 2 lakásom, 2 autóm és van több, mint 10 millió a számlámon. 26 éves vagyok

Mindkét lakás városban van, nem pest az igaz. Mai árral számolva olyan 20-30 millió között mennek el, tehát akkor ha mindent összegezünk:

25+25+10+5,5 = 55,5 milló forintom van, ha mindent eladok.

Én vagyok a nagy incel hitnek a megtorlója.

Egyébként incel nem vagyok, mert lefeküdtem vagy 21 nővel életem folyamán, de egyik sem akar velem lenni.

Szüleim már nincsenek, vagyis az egyik él, de nem tudom hol.

Rokonaim ebből kifolyólag nem nagyon vannak.

2022. aug. 10. 01:05
 2/16 A kérdező kommentje:
*65,5
2022. aug. 10. 01:08
 3/16 anonim ***** válasza:
31%

szerintem félreértetted, hogy általánosságban az inceleknek mi a bajuk

azt tudom javasolni, ha tényleg érdekel, hogy a gyakorin kívül olvass a témában

2022. aug. 10. 01:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Az alapvető probléma, hogy minden nő a pénzre megy, nem? Iletve hogy a kormány nem rendel ki nekik mert teljesíthetetlen anyagilag a nők elvárása?
2022. aug. 10. 01:28
 5/16 anonim ***** válasza:
23%
Alapvető probléma az is, hogy csak a chadek kellenek mindenkinek. Nem csak a pénz a lényeg,hanem a chadség is. A pénz csak akkor elég, ha undorítóan sok pénzed van. A pár 10 millió nem ez a kategória. Úgyhogy nem vagy semmilyen 'incel hit megtorlója',csak egy rakás szerencsétlenség némi pénzzel.
2022. aug. 10. 05:25
 6/16 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem nézel ki az átlagnál jobban, akkor havi 500 édeskevés.
2022. aug. 10. 07:54
 7/16 anonim ***** válasza:
17%

Kinézet a lényeg nem a pénz. Egy csóró, csöves chad mindig kelendőbb lesz, mint egy gazdag, ocsmány törpe.

Ha jóképű vagy a nők engedményeket tesznek feléd: nem kell saját lakás, kocsi, nem számít ha a szülőkkel élsz, nem baj ha bunkó, agresszív vagy esetleg tutyimutyi. Minél jobban nézel ki annál inkább több lesz az "engedmény".

És fordítva is igaz, minél rondább vagy annál több az elvárás.

2022. aug. 10. 07:58
 8/16 anonim ***** válasza:
24%
Marhara nem vagy gazdag. Egy szimpla csaladi haz 60 millional kezdodik, egy panellakas 40 millio. En 100 millios cagyonnal rendelkezem, es br 500 ezer a fizetesem, de panelban lakom, kocsim nincs,es sporolnom kell mindenen. Mert van ket gyerekem es minden honapban van 100 ezer feletti kiadasom.pl egyiknek laptop, masiknap laptop, telefon, iskolacucc, tesicipo2x,kinti cipo2x,unneplo 2x, a kaja is vevasarlasonkent otezer mert tejszelet 2x mar 500 ft. Nem vagy gazdag, lehet az igenyeiden kene valtoztatni es persze letenni a cuccot.
2022. aug. 10. 08:13
 9/16 anonim ***** válasza:
31%

Persze :D

Annyira birom amúgy hogy itt mindenki milliárdos és még ha Mészaros Lölő irná le ide a vagyonát h mije van a gyakori közösségének az is semmi lenne és csóró meg tök átlag :D

Akkora rohadt nagy kamu ez az oldal mint az állat.

2022. aug. 10. 08:35
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

"Hibáim:

-kibszott nagy roncs vagyok

-kábítószert használok"

Ahogy látod, normális nő nem áll ilyennel szóba, akármennyi pénzed is van.

Mi lenne ha korrigálnád a fenti hiányosságaid?

2022. aug. 10. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!