Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élnétek együtt olyan férfival, aki viszonylag jól keres, de az anyagi kérdésekből teljesen kihagy bennetek?
A viszonylag jól keres alatt azt értem, hogy az átlagbér 5-6x amiből havonta gazdálkodik.
Az anyagi kérdéseknél pedig arra gondolok, hogy vesz egy nyaralót a megkérdezésetek nélkül, vagy feltúrják a kertet és újra parkosíttatja, bútorokat lecserél.
Emellett nektek megveszi, amire szükségetek van.
Ha csak együtt élnénk és külön kasszán lennénk akkor Ok.
De házasság esetén már nem, mert ott ugye közös felelősségvállalás van, és nem szeretném ha a hátam mögött pl. hitelt venne fel, amit lehet, hogy egy előre nem látható ok (tartós betegség) miatt nem tud visszafizetni.
De nem értem miért nem lehet elmondani a terveit?
Ha van rá pénze azt vesz amit akar. Én meghallgatom és tudomásul veszem, mert azt a pénzt nem én kerestem meg, hanem ő. De az őszinteséget mindig nagyra értékeltem.
Nem a pénzzel van a baj, hanem hogy bútorokat vesz a megkérdezésem nélkül. Nekem ez nem kapcsolatnak tűnik, hanem együttélésnek szexszel, minimális anyagi tamogatássla.
Nekem ez biztos nem lenne jó így.
8.
Pontosan!
De tényleg, mit számít, hogy bevon-e a pénzügyekbe, ha ami nekem kell, az megvan?
Amúgy nőként mondom, h a legtöbb nő simán kezdene vele. Nem kell állszentnek lenni.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!