Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Viszonylag friss kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonylag friss kapcsolatban nincs szex?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve vagyunk együtt, abból 1 éve lakunk együtt. Nem volt gond a szexuális életünkkel, viszont valamiért elkezdett fájni az aktus kb 10 hónapja amire az orvosok se tudtak megoldást, így szex csak elvétve volt, a párom viszont kapott orális kényeztetést amibe teljesen belekényelmesedett, már-már undorító módon viselkedett velem. A fájdalom elmúlt, viszont a libidóm ugyan úgy nulla maradt. Fogamzásgátlót is szedek, nem tudom mi lehet a valódi oka a libidóm megszűnésének. Mit gondoltok? A fájdalom+lelki rész lehet a felelős vagy a fogamzásgátló? Lelkiismeret furdalásom van amiért nem kívánom a szexet, miközben a közvetlen kollégáim is 0-24 ilyen megjegyzéseket tesznek, hogy huuu de megkapják a magukét este és milyen jó lesz
2022. márc. 7. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Kit érdekelnek a kollégák? A fogamzásgátló simán okozhat libidócsökkenést.
2022. márc. 7. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy hormonszintet mindenféleképpen érdemes lenne nézni. Ha az rendben akkor pszichés eredetű a dolog.
2022. márc. 7. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"már-már undorító módon viselkedett velem"

Ezek után miért magadban keresed a hibát?

2022. márc. 7. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

1. A fogamzásgátló simán kinyírja a libidót. Sőt, én a hüvelygyűrűtől nem is nedvesedtem rendesen, ami még sikosítóval is kellemetlenné tette a szexet, sokszor kidörzsölt. Szóval, ha már akkor is szedted, még közre is játszhatott a fájdalomban.

2. A fájdalom is nyilván hozzátehetett - a rossz élmények bármitől elvehetik a kedvet.

3. Ha a párod undorítóan viselkedett veled, az önmagában is messze elég ahhoz, hogy elvigye a libidódat. Én simán megundorodnék tőle. (De nyilván fogalmam sincs, mit csinált.)

2022. márc. 7. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

"a párom viszont kapott orális kényeztetést amibe teljesen belekényelmesedett, már-már undorító módon viselkedett velem"

Ebből én arra következtetek, hogy követelte "ami jár neki" és utána nagyjából lesz*rta, hogy a párjának is jó legyen. Remek ember lehet 😏

2022. márc. 7. 15:11
 6/8 NTBS ***** válasza:
100%
A fájdalom, a fogamzásgátló, és az undorító viselkedés mindegyik vágy gyilkos. Üljetek beszéld meg vele. Ha nem változtat, akkor el kell engedni.
2022. márc. 7. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem teljesen vág ide az esetem, de nálunk a feleségem is szedett/szed is gyógyszert (igaz nem fogamzásgátlót), ami kinyírta szerintem a libidóját, de ami a legszomorúbb, hogy nem is érzi szükségességét, hogy kiderítsük biztosan a gyógyszertől van-e az az állapot, már 3 éve. Ő elvan így...mint ha nem érdekelné, hogy nekem ez rossz. Én hiába teszek meg mindent, hogy neki könnyebb legyen az élet minden területén..

Ugyan én is kapok kényeztetést, vagyis kaptam, de ez nekem sajnos kevés, nem kényelmesedtem bele, így újabban azt is hanyagoljuk...ha én nem kényeztethetem őt, akkor a fene megette az egészet, soha nem voltam önző és nem is szeretnék az lenni.

30F, 31N

2022. márc. 8. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Mit csinált, mikor undorítóan viselkedett?
2022. márc. 13. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!