Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik férfinek nincs autója...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfinek nincs autója az értéktelen ?

Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 14:36
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
95%

Úgy nézzétek a válaszokat hogy a legtöbb férfitől van 🤣🤣

Tényleg nem lehet nektek semmit megmagyarázni.

2-3 napot adok, újra fel lesz téve a kérdés, ugyanez lesz, nem ti vagytok rossz helyen,hanem én

2022. aug. 8. 16:26
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Persze, 18-20 éves gyerek sportkocsival 😀

Maximum ha az apja vette neki.

Biztos megdolgozott érte, főleg hogy még iskolába jár, vagy szakmunkás minimálbért kap.

Ezen az oldalon egyesek valami alternatív valóságban élnek.

2022. aug. 8. 16:31
 43/50 anonim ***** válasza:
10%
nagyon sok fiatal fodrász röhögve meg tud vásárolni sportautókat. Sok huszonéves fodrász ismerősöm van milliós havi profitokkal
2022. aug. 8. 16:35
 44/50 anonim ***** válasza:
94%

43.

Itt a szomszéd kistelepülésen a 0 nap munkaviszonnyal rendelkező romáknak is van 10-20 milliós autója, vicces látvány, ahogy ott áll egy olyan "épület" mellett, ami összesen nem ér annyit.

2022. aug. 8. 16:37
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Mi lesz veletek ha nem lesz benzin? Mert nagyon ilyen irányba tart a világ...

Az hogy van e autó vagy nincs, nem garancia egy párkapcsolatra.

Akinek van, az meddig tud fenntartani egy jó párkapcsolatot?

Akinek kettő kocsija van annak egész életében biztosított egy minden téren szuper párkapcsolat?

Ha van is kocsid, felszeded a nőt, vajon meddig tudod megtartani?

Nem egy autó meglétén áll vagy bukik egy hosszútávú párkapcsolat. Sokan vannak jó házasságban autó nélkül is. És sokan vannak több autóval a garázsban, sorozatos csalódások után, magányosan.

2022. aug. 8. 16:41
 46/50 anonim ***** válasza:
0%

"Mi lesz veletek ha nem lesz benzin?"

Áram lesz, nyugi. Illetve akkor mindenkit vár a Thunderdome. Kettő megy be, egy jön ki.

2022. aug. 8. 16:44
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok azonosulni ezzel a kultúrával és szerintem nem vagyok egyedül ezzel, úgyhogy szerintem nem eszik ilyen forrón a kását, sok nőnél ez nem szempont.

Nekem volt kocsim, nem érte meg a városban. Nem vagyok csóró, de nincs fölösleges havi százezrem fenntartani egy szart, amit havonta kétszer használok. Sokáig jogsim sem volt, ha most kellene, szerintem nem is csináltatnék. Vidéki lányoknál lehet ez egy fontos szempont szerintem inkább. Fővárosban, megyeszékhelyen egyszerűbb az élet nélküle.

2022. aug. 8. 17:38
 48/50 anonim ***** válasza:
3%

"Nem tudok azonosulni ezzel a kultúrával "

Ez nem kultúra, ez szimpla szükségszerűség, ok-okozat. Ha egy férfinak nincs kocsija az teljességgel férfiatlan. Azért egy kocsit tényleg bárki fenn tud tartani.

2022. aug. 8. 17:43
 49/50 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, de amikor az első kocsimat megvettem, rögtön másként kezdtek nézni rám az ismerős nők. Pedig egy idős, kopott kocsi volt, háromhavi fizetésembe került, szóval nem olyan, amivel dicsekedni lehet.
2022. aug. 8. 22:44
 50/50 anonim ***** válasza:
83%
Ha New Yorkban belvásosában laksz, akkor nem számít. sokan egész életükben nem tanulnak meg ott vezetni.
2022. aug. 8. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!