Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért vágynak csúcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vágynak csúcs pasira ha közben ugyis azon aggódnak, hogy a faszi mikor cseréli le, mert értéktelennek érzik magukat?

Figyelt kérdés
Vagy egyszerűen a nőknek imponál ha minél jobb férfiak tesznek rájuk magasról?
2021. jan. 6. 13:06
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ez kicsit nyomás miatt is lehet. Nekem mindig az volt, amikor valakivel randiztam, hogy egyből minden nő ismerős kérdezte, hogy hú, és jól néz ki? Magas? Mit dolgozik? Mutass képet!!

Engem mondjuk ezek sosem befolyásoltak, de biztos vagyok benne, hogy sokan csak villogni akarnak a többiek előtt, hogy azok ne tegyenek megjegyzéseket.

2021. jan. 6. 13:18
 2/44 A kérdező kommentje:
Szomorú..
2021. jan. 6. 13:25
 3/44 anonim ***** válasza:
92%
nem minden nő olyan, mint az itt tobzódó lelkisérültek. sokan vannak, akiknek van normális önértékelésük, képesek bízni a párjukban és magukban.
2021. jan. 6. 13:26
 4/44 anonim ***** válasza:
71%
Nem csúcspasira de akihez vonzódni tudunk, nálam abszolut nem a barinők miatt, - mert az nem volt sok, - hanem mert nem tudnék olyanhoz még hozzáérni sem akivel nincs semmilyen feszültség közöttünk. Próbáltam én de kb olyan is volt a libidóm vele, olyan alacsonyan mint a beka s. gge. Evolucio mond valamit? Azert alakult igy, hogy avval "parosodunk" akinek a legjobb genjei vannak, hogy az utodok is a legjobb kombináciot örökölhessék, ti férfiak sem veletlenul a bombanőket bámuljatok, nem a dagadt lepukkant pénztárosnénit.
2021. jan. 6. 13:31
 5/44 A kérdező kommentje:
De nincs minden csúcspasitól gyereketek, csak pár alkalom..
2021. jan. 6. 13:37
 6/44 anonim ***** válasza:
40%

Szimpla ösztön.

A nők ösztönből a minőségre mennek, a férfiak meg a mennyiségre.

Ennyi.

2021. jan. 6. 13:38
 7/44 anonim ***** válasza:
87%
Hát mondjuk mert nem fogok bányarémmel vagy engem abszolut nem vonzó emberrel lenni csak azért, mert az talán nem hagy el. Ennél azért többre tartom magam és különben is, tök mindegy, hogy néz ki a pali. A legtrógerebb faszik is megcsalják sokan a párjukat, akkor tök mindegy. Szép fiúnál legalább nem ér akkora meglepetés.
2021. jan. 6. 13:38
 8/44 A kérdező kommentje:
De ha elég, hogy jól nézzen ki, mire fel a többi elvárás? Vagy minél csunyább, annál több mindennel kell kompenzálnia, ami végülis nem fog számitani igazán, mert nem néz ki jól?
2021. jan. 6. 13:45
 9/44 anonim ***** válasza:
75%

5. Nem mivel értelem is vegyül néha a gondolatainkba, nem akarunk mindenkivel gyermeket, szimplán örömszerzés vezérel de alapvetőam az ösztön ugyanaz, a mozgatórugója.

Nem hiszem, hogy külön magyarázni kellene azt, hogy egy jó pasira miért indulunk be jobban mint egy átlagosra vagy az alattira. A gond ott kezdődik, hogy egyes férfiak szeretnék ha a nők átsiklanának a külsőkön, mert azt megugrani nem tudják, holott ugyanakkor ő nekik is csak az esztétikus nőies nő kellene. Ez okozza az érdekellentétet. "Te hunyd be a szemed fogadj el úgy ahogy vagyok, viszont én válogatok" .

2021. jan. 6. 13:47
 10/44 anonim ***** válasza:
79%

Barátnőm azt mondja, hogy ő egyfajta presztizsként fogja fel, hogy ő meg tudott szerezni egy ilyen jót. Most tök mindegy, hogy mennyi időre.

Én azt vallom, hogy tudom, mik az értékeim és ezzel arányos párt keresek. Nyilván minél többet adsz, annál többet is vársz. De ez rendben is van. Egyébként akinek nincsen önbizalomhiánya az nem fél ilyenektől. Legalábbis barátnőmet nézve ő aztán semmin sem aggódik. :D És mindig van is egy raklap jó pasi, aki gyakorlatilag könyörög neki, hogy járjon vele. Szóval lehet ő csinálja jól. :P

2021. jan. 6. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!