Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vágynak csúcs pasira ha közben ugyis azon aggódnak, hogy a faszi mikor cseréli le, mert értéktelennek érzik magukat?
Ennyi baromságot összehordani...
Nyilván mindenkinek más a "csúcs", más az ízlése. Amelyik nőre sok férfi azt mondja, hogy "hú milyen jó, bomba csaj", az lehet nekem pont nem tetszene.
Van akinek a teltebb, nagymellú, nagyseggű nők jönnek be, van akinek a "fogpiszkáló, se melle, se segge" stb. És akkor ez még csak a külső...
Nyilván mindenki MAGÁHOZ mérten és a SJAÁT ÍZLÉSE szerinti legjobbat akarja!
Persze vannak az adott kornak, kultúrának megfelelő (szépség)idálok, de ez területenként és az időben előrehaladva folyamatosan változik.
Pl. nem hiszem, hogy manapság egy 1900-as évek eleji, indiai "csúcsnő", az akkori szexidál bejönne túlzottan sok európai férfinak.
Ahogy az 1600-as évek francia férfi szex szimbólumok sem fognak bejönni a mai csajoknak.
Nekem az exem nagyon tetszett külsőre, belsőre egyaránt, pedig objektíven szemlélve, nem volt egy "top" csaj, nála sokkal szebbek mászkálnak az utcán, de én őt akartam, benne fogott meg valami. Eszem ágában sem lett volna "lecserélni", 100%-ig megbíztam benne, úgy voltam vele, hogy ő mindig itt lesz nekem...
Hát nyilván nem így lett, ő csalt meg és dobott ki, mint egy darabka szart, neki nem voltam jó egy idő után, szinte semmiben sem. Inkább csak megalázott és a földbe tiport...
Ugyanígy járt szinte az összes ismerősöm, haverom...
Úgyhogy hagyjuk ezt "a férfiak mindnkit megdugnának aki mozog és nem totál ocsmány" szöveget. Manapság szerintem inkább a nők lépnek félre, mert velük lett elhitetve, hogy: ők "többet" érdemelnek, nekik "jobb" jár és "éljék" ki magukat. A csapból is ez folyik.
Aztán persze majd 35-40 felé megy a panaszkodás, hogy a "mocskos" férfiak nem akrnak tőlük semmit és inkább egyedül vannak...
"Úgyhogy hagyjuk ezt "a férfiak mindnkit megdugnának aki mozog és nem totál ocsmány" szöveget."
Oké.
Akkor megmondom, mi van: te egy alsókategóriás béta vagy, aki ösztöne szerint persze ugyanúgy megdugna minden nőt, mint szinte minden férfi, csak k-rva elkeserítő lenne azt a tényt elfogadni, hogy ehhez messze nem vagy elég jó.
Így aztán inkább te is magadévá teszed azt az élethazugságot, hogy neeem, nem is akarsz te valójában minden kívánatos nőt megdugni, neeem, te ennél magasztosabb ember vagy, saját magadat megeteted azzal az illúzióval, hogy még te is megteheted, hogy válogass.
És ezt nem vérszívásból írom, akármennyire is úgy tűnik.
Teljesen érthető pszichológiailag ez a viselkedés, hiszen az igazság annyira kiábrándító és reménytelen, hogy szinte egyenes út a depresszióba és öngyilkosságba.
Kell ez az önámítás, hogy elviselhetővé tegye az életet.
#20 Pontosan ugyanarról beszélünk. Te magad is azt írtad, hogy az atomdögös csajt tartja meg állandóra, a többit csak megdugja és eldobja. Tehát ő is a csúcs kategóriás nőt tartja maga mellett kapcsolatra, és a nem “alfa” pasik is a lehető legjobbal jönnek össze, aki hajlandó velük összejönni.
Vagy itt most csak a puszta szexről beszélünk? Mert ha szexről van szó, akkor is max beérik jobbal, de HA VANNAK OPCIÓK, akkor is a fullosabb nőt fogja ágyba vinni.
"#20 Pontosan ugyanarról beszélünk. Te magad is azt írtad, hogy az atomdögös csajt tartja meg állandóra"
De csak a mai társadalmi elvárások miatt. Elvárás, hogy legyen feleség, gyerek, család.
Ősközösségi életmódban még ilyen nem volt, egyáltalán a "pár" fogalma sem létezett, a törzs alfahímje minden épkézláb nőt megdugott, kivéve a leggázabbakat.
Ha látszólag egészséges volt a nő, aki ki tudott hordani egy gyereket, akkor hót mindegy volt neki, hogy hogyan néz ki, márpedig erre a célra megfelelt a nők 80%-a.
22-es: ne magadból indulj ki.
Rohadtul lett volna lehetőségem elég sok csajt "megdugni", sőt összejönni velük, de veled ellentétben nekem nem ér ennyit egy dugás...
Ennyi erővel elmehetnék kurvázni mindn héten kétszer, pénzem van rá, mégsem teszem.
Társat, párt kerestem/keresnék magamnak, nem csak "dugópajtit"...
Nem érzem értéktelennek magam sem átlagos sem csúcs pasi mellett.
Viszont azt volt szerencsém megtapasztalni, hogy a tanulatlanabb, csóróbb, kevésbé előnyös kinézetű fèrfiak is ugyanúgy semmibe vesznek, átvágnak, megcsalnak, hazudnak stb. mint ahogyan azt az itt levő férfiak szerint a 10/10-es bajtársaik csinálják.
A jóképű férfiak is igyanolyan emberek ám, mint te. Személyiségfüggő, hogy hogy bánik a partnerével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!