Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért vágynak csúcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vágynak csúcs pasira ha közben ugyis azon aggódnak, hogy a faszi mikor cseréli le, mert értéktelennek érzik magukat?

Figyelt kérdés
Vagy egyszerűen a nőknek imponál ha minél jobb férfiak tesznek rájuk magasról?
2021. jan. 6. 13:06
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

"Te hunyd be a szemed fogadj el úgy ahogy vagyok, viszont én válogatok"

Ez tipikus női hozzáállás a férfiak felé.

2021. jan. 6. 13:54
 12/44 anonim ***** válasza:
89%

"Vagy minél csunyább, annál több mindennel kell kompenzálnia, ami végülis nem fog számitani igazán, mert nem néz ki jól?"

Ezt én fordítva is hallottam, hogy jó nőnek elég feküdnie az ágyban, a csúnyának be kell vállalnia több dolgot, hogy kompenzáljon.

Lehet, hogy ez nem férfi-nő, hanem szép-csúnya ellentét.

2021. jan. 6. 13:56
 13/44 anonim ***** válasza:
86%
11. A kettő nem zárja ki egymást. "Ez tipikus női hozzáállás a férfiak felé." Mi női oldalról tapasztaljuk meg ugyanazt.
2021. jan. 6. 14:13
 14/44 A kérdező kommentje:

Érdekes gondolatok, köszönöm, hogy megosztottátok.

Tulajdonképpen ugyanazok a minták vannak jelen mindkét oldalon és egymásra mutogatunk.

2021. jan. 6. 14:20
 15/44 anonim ***** válasza:
44%

13

Csak épp a lécek nem ugyanott vannak.

Egy átlagos nő, tehát nem dagadt, mint egy bálna, már simán vonzó a férfiak 80%-ának.

Egy átlag férfi viszont nem vonzó a nők 80%-ának.

Egy nőnek elég annyi a könnyű dugáshoz, hogy nem hormonbajos, és nem zabál, mint egy disznó, egy férfinak viszont ez még édeskevés, magasnak kell lennie, izmosnak, szélesvállúnak, jóképűnek, hogy könnyen jusson szexhez, azaz nők többsége szexuálisan vonzónak lássa.

Persze nincs ezzel baj, ez így működik, mióta világ a világ, csak nem kéne elhazudni ezt a tényt, és hülyíteni a férfiakat.

Jobb, ha mindenki tudja, hol a helye, a férfiak 80%-a jobb, ha megbarátkozik vele, hogy soha nem lesz kívánatos szexuálisan.

Persze tudjuk jól, hogy a nők ezt miért nem mondják ki kerek-perec: mert élvezik, hogy a férfiak hada hajbókol és udvarol nekik folyamatosan, ezt nagyon kihasználják az érvényesüléshez az élet minden területén.

Végsősoron, ha már kiöregedtek, akkor akár be is érik apuka-szerepre egy ilyen átlag fickóval.

Viszont ha a férfiaknak ez a nem vonzó 80%-a tisztában lenne vele, hogy semmi esélyük rá, hogy a nők szexuálisan vonzódjanak hozzájuk, akkor felhagynának a folyamatosan udvarolgatással, próbálkozásokkal, konkrétan kivonulnának erről a "piacról", és ezzel nehezebb helyzetbe kerülnének a nők, mert többé nem használhatnák ki a bétákat, és nem tarthatnák őket B/C tervként talonban.

2021. jan. 6. 14:25
 16/44 anonim ***** válasza:
95%

Összefoglaltad a lényeget.

Az is igaz, hogy a minták kb ugyanolyanok, az egymásra mutogatás is abszolút megvan.

Különbség jobbára abban van, hogy párkeresésben a férfié az aktív, kezdeményező szerep és minden ami ezzel jár.

2021. jan. 6. 14:28
 17/44 anonim ***** válasza:
64%
15-ös, s nem érzed k*rva gáznak, hogy csomó embernek elég, hogy valaki ne legyen undorító meg legyen rajta lyuk? Én ezt igénytelenségnek hívom és nekem ilyen mentalitású ember alapból nem kéne. :D
2021. jan. 6. 14:37
 18/44 anonim ***** válasza:
86%

"A nők" - én például nem vágyom ilyenekre, tehát alapból hibás a kérdésed.

Egyébként ugyanazért, amiért a férfiak is csúcs kategóriás nőkkel vannak, ha tehetik. Nyilván úgy vannak kódolva az emberek, hogy igyekeznek a lehető legvonzóbb egyénnel összejönni, aztán reménykednek, hogy azok valami csoda folytán mellettük maradnak. Ne csináljunk már úgy, mintha megdöbbentő lenne, hogy a legtöbb FÉRFI és NŐ a neki leginkább tetsző emberekkel akar együtt lenni...

2021. jan. 6. 14:40
 19/44 anonim ***** válasza:
43%

"15-ös, s nem érzed k*rva gáznak, hogy csomó embernek elég, hogy valaki ne legyen undorító meg legyen rajta lyuk? Én ezt igénytelenségnek hívom és nekem ilyen mentalitású ember alapból nem kéne. :D"

Pedig a férfiak ösztönösen így működnek, ha tetszik, ha nem.

Nagyon elenyészően kevés a kivétel.

Ebből következik az, hogy nagyon nagy valószínűséggel a te pasid is pont ilyen.

Csak nyilván nem ezt mondja, mert nem ezt akarod hallani. Hanem azt, hogy te aztán rohadtul különleges vagy.

És még talán maga is elhiszi, hogy nem így van.

Ez is a nagy kollektív élethazugságok egyike a sok másik mellett, ha úgy tetszik, a vékony kultúrális máz az ösztönállatokra rákenve, ami képes fenntartani a modern társadalmakat, és aminek egyáltalán köszönhető, hogy kinőttünk a törzsi létből.

De ez csak egy néhány ezer mesterséges struktúra a viszonylagos béke érdekében, az ösztönök meg több millió éves, bekódolt programok.

2021. jan. 6. 14:44
 20/44 anonim ***** válasza:
30%

"Egyébként ugyanazért, amiért a férfiak is csúcs kategóriás nőkkel vannak, ha tehetik"

Tévedsz, a férfiak szinte minden nőt megdugnának, ha tehetnék, csak a legalját nem.

Csak a többségük nem teheti, és aki teheti, az is visszafogja magát, mert a mai társadalmi elvárás, a kultúra ezt nem tartja helyesnek.

Így aztán a szuperalfa is választ egy atomdögös 25 évest állandóra, hogy legyen valami a kirakatban, mellette titokban pár szerető, majd ha kiöregedett az aktuális kirakat-baba, akkor lecseréli egy másik 25 évesre.

Ettől még az ösztön az, hogy szórja a magjait, minél több nőbe.

2021. jan. 6. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!