Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Utazásra hívni egy idegent?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utazásra hívni egy idegent? Többi lent.

Figyelt kérdés

Kettő ilyenbe futottam bele. Az egyik Tinderen volt, egy srác rám írt, hogy neki van két repjegye xy országba, meg szállás foglalva 4 napra. Vele mennék-e. Az indulás 5 nap múlva lett volna. Nemet mondtam, majd többet nem írt.

Nemrég meg egy Facebookos csoportban láttam egy posztot, ez nem társkereső csoport, de egy srác hirdette magát, hogy ő milyen és keres egy szingli lányt, akivel elmehet idén tengerpartra.

Nos eleve az, hogy pár nap múlva szabadnak kéne lenned maximum bohém egyetemisták tehetik meg. Akinek munkahelye van, annak szabit kéne kivenni és nem mindenhol lehet ezt megtenni ilyen rövid idő alatt. Meg aki nem ilyen spontán, az se menne bele, nem beszélve a legfontosabbról, hogy egy vadidegennel, akivel életedben nem találkoztál mennél el. Jó esetben nem fog bántani. De lehet, hogy nem is illetek össze és ez kiderül két nap után, a többi nap mi lesz? Meg érdekes lenne, oké felnőtt vagyok már, de azért csak elmondanám a szüleimnek, hogy külföldre utazom, vajon mekkorát néznének, hovy egy vadidegennel megyek és már most csomagolnom kell :D

Hogy gondolják ezt? Nők ti ebbe lazán belemennétek?

2022. aug. 8. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Az első eset egészen biztosan kamu volt. Repülőjegyet ugyanis csak adott névre és személyi adatokkal lehet foglalni. A srác csak szórakozott. De valószínűleg a második is ilyen kamu volt. Egy teljesen idegennel nincs az az épelméjű nő, aki külföldre menne kettesben. Ezt szerintem minden realitásérzékkel bíró férfi tudja.
2022. aug. 8. 12:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé átverés gyanús az ilyenek. Nem mennèk bele
2022. aug. 8. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
eladnak kilóra
2022. aug. 8. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Sztem itt nem arról lenne szó, h mennyire illetek össze, hanem szexet kérne az útért cserébe a fizető fél.
2022. aug. 8. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Simán el tudom képzelni hogy ezek a férfiak tényleg ennyire elrugaszkodtak a valósàgtól. Valszeg szexre mennek, minden esetre nagyon fura.
2022. aug. 8. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Így nem. Viszont vannak utazó társakat kereső csoportok, ott is lényegében egy vadidegennel mennél. Direkt azoknak van, akiknek ilyen olyan okból nincs kivel menniük. Viszont mivel nő vagyok, én csak nővel mennék. Kb korombelivel.
2022. aug. 8. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Emberkereskedelem ,szervkereskedelem. Onnan nem johetnel vissza,mert elad vagy szetdarabolnak.

Jo,hogy volt eszed es nem mentel.

En is voltam ilyen szituban,h menjek el vmi welnesshotelbe,mer be van fizetve. Rogton nemet mondtam.

[link]

Nezd meg ezt. Valos tortenet az alapja.

2022. aug. 8. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne kivel mennem, akkor belemennék az alábbi feltételekkel.

1. előtte találkozunk, hogy egyáltalán kijövünk-e

2. természetesen egy árva forintot sem fizethet az én részembe bele

3. természetesen külön szobában alszunk

azaz napközben biztosítanánk egymásnak társaságot. ha valóban van közös vonzódás, lehet bármi, de valószínűbb, hogy nem lesz. SZóval ha ezt a pasi tudomásul veszi és megfelel neki, akkor felőlem lehetne.

2022. aug. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!