Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldal ahol utazásra lehet társat keresni? Bővebben lent
36 éves férfi vagyok és nem sugar daddy-t szeretnék játszani. Annyira azert nem vagyok tehetős. "Sima" társkereső oldalakon nem szeretném zaklatni ilyenekkel a nőket.
Szeretek egyedül is utazni, de néha jó lenne egy nő társaságában, akinek mondjuk az utazását, szállását állnám, cserébe a társaságáért és nem szexért.
Nyilvan nem mondanék rá nemet, de nem ez a fő szempont.
Tudtok esetleg valami ilyen oldalt?

ez a dolog, hogy pénzért utazik veled ebben a sorrendben nem tudom szerencsés e. nem lenne jobb mégiscsak fordítva, hogy ismerkesni és akivel kedvelitek egymást, akárcsak barátként azzal megcsinálni? vagy utazás közben spontán ismerkedni?
ez így társaság vásárlás. és nem attól, hogy te állod a dolgokat, hanem ahogy ez így történik.
#2 Próbáltam azt a megoldást is, de nem működött. Vagy azt hitte, hogy prostinak akarom használni vagy ha nagyon jól elvoltunk akkor kapcsolatot is szeretett volna ami tőlem most távol áll.
Az lenne az ideális, ha a kereslet talalkozna a kínálattal.
Például van egy vidám jófej nő aki szeret utazni de ritkán teheti meg. Itt jönnék képbe én...
Lehet mondani hogy miert nem megyek el egy barattal.
Szoktam menni, sőt nő baráttal is, szex nélkül.
Egyszerűen csak egy kis valtozasra vagyom, idegen emberrel menni.

#5 Mar miert ne mukodne igy?
Prostinál nem jártam még soha, de ha épp egyszer majd ugy tartja kedvem hogy a parkapcsolat azon izolalt részét szeretném, akkor azt is megtehetem.

Szerintem nem fog menni, mindenki azt feltételezné hogy dugn1 akarsz. Lehet megtámadod, megerőszakolod őket.
Mindegy hogy adod magad elő, mennyire normálisnak tűnsz, felmerül bennük ez a gondolat és nem kockáztatnak.

Engem érdekelne ,szeretek utazni.
Egy nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!