Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-25 évesek nektek volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 évesek nektek volt már boldog, őszinte párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Rajtam kívül vannak akiknek csak a csalódás, megalázás, szomorúság jutott?

Nekem még sosem volt barátnőm és már nagyon szomorú vagyok mert akiket ismerek mindnek volt vagy van. Sokszor az öngyilkosság is az eszembe jut annyira reménytelennek érzem az életem ebben a témában:( Nekem sosem lesz úgy érzem, engem egy lány sem tud megszeretni:(

Barátaim sem voltak soha, és senki nem kíváncsi rám, nagyon magányos vagyok és ha sosem lenne barátnőm az borzalmas lenne:( Kortársaimhoz képest nagyon le vagyok maradva már:(

2022. aug. 6. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal többen vannak így a korunk társadalmában, mint hiszed.

A kérdés az, hogy tettél-e ellene vagy csak vártál arra, hogy történjen valami és az öledbe hulljon a lehetőség. Egy barátságért és egy barátnőiért is tenni kell és akarni, hogy valakivel kialakuljon egy ilyen kapcsolat.

2022. aug. 6. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tyű , már ennyi az idő ?

Eltelt a kötelező 3 óra , és megint sikerült feltenni ?

2022. aug. 6. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Boldog kapcsolatban vagyok, pedig rengeteg, az átlagnál jóval több fájdalom jutott ebben nekem is korábban. Ezért becsülöm a mostanit, hogy olyan, amilyen.
2022. aug. 6. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
20-25 évesen volt kapcsolatom, de utólag visszagondolva össze sem kellett volna jönnöm velük. Szerintem sokaknak (főleg egyetemistáknak) ez azaz időszak, amikor az ember próbál minél többet tapasztalni, hogy önismeretre tehessen szert.
2022. aug. 7. 07:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Még hanyszor fogod feltenni hasonlóan a kérdest?Reménytelen vagy..inkább maradj egyedül a lány jobban jár.
2022. aug. 7. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:

13-20 éves koromig.

26f

2022. aug. 7. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!