Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felszínes volnék, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes volnék, amiért annyi elvárást támasztok egy nővel szemben, hogy ne legyen elhízott és ne cigizzen?

Figyelt kérdés
Közel sem vagyok egy csúcsférfi, viszont rendszeresen sportolok és nem dohányzom. Sajnos, az utóbbi időben csak olyan nő matchelt vagy írt vissza, aki a kérdésben feltüntetett kategóriának felel meg. Velem van a gond? Vagy törődjek bele abba, hogy ez az én szintem a randipiacon? 31/f

2022. aug. 6. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Keress tovább
2022. aug. 6. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem felszínesség. Vannak igényeid és kész.
2022. aug. 6. 18:51
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem felszínesség, hanem alap dolog.
2022. aug. 6. 18:51
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem felszínesség. Keress tovább és ismerkedj, sok sikert!
2022. aug. 6. 18:52
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Legalább félig veled van a gond. Ha nem tetszenek az elhízott lányok, akkor talán ne húzd őket jobbra.
2022. aug. 6. 18:52
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
5. Cseszheted ha az arcán kevésbé látszik, hogy kövér!
2022. aug. 6. 18:55
 7/13 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem irreális elvárás.
2022. aug. 6. 18:56
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
Mindenkinek joga van felszínesnek lenni!
2022. aug. 6. 18:59
 9/13 anonim ***** válasza:
43%

Csak arcos vagy felülről (meg mindenféle fura szögből) szelfis csajt élből balra húz az ember. A leírásaban pedig kedvesen érdemes jelzni, hogy nem dohányzik, és emiatt szintén nemdohányzóval ismerkedne.

Szerintem a kérdéses probléma nagyját ennyivel meg lehet oldani.

2022. aug. 6. 19:02
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

Minden ilyen kérdés alá le van írva 50szer hogy nem felszínesség, és ezt szerintem te is tudod, mert a legtöbb ilyen kérdés egy 31ftől jön.

Nem tudom hogy mennyi visszaigazolásra van még szükséged, pláne hogy nem a nők azok akik képtelenek befogni a férfiak igazságtalan felszínessége miatt.

2022. aug. 6. 20:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!