Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kéne keresnem, hogy ne ghostingoljanak a lányok Magyarországon?
#21: Nem. Úgy működik, hogy ha luxy képeid vannak kint, akkor instamodellekkel is matchelni fogsz, azok meg a pénzügyeidről puhatolóznak.
Így mondjuk ő kaphat csinos nőket is szintjén felül: [link]
Ő pedig 0 matchel fog rendelkezni: [link]
De érte is csak gyerekes anyukák fognak versengeni: [link]
És ha kiderül róla, hogy nincs diplomája, nem is KATA-s vállalkozó és vagyona sincs, akkor marad a friendzone, mert egyébként sincs elsőrandis szex, nála ilyen barátzónából alakulnak csak kapcsolatok, ha alakulnak, de legtöbbször nem.
"a NER-es/egyéb nagymenő haverjük jachtján balfaszul és látszik":
Az igazság az, hogy NER -esek 90% -a kevesebbet keres, mint egy befutott vízvezeték szerelő. Az az élet a NER -eseken belül is a top 10% -nak van, akik viszont jellemzően a 90 -es években kezdték, amikor standoltak az örs vezér téren a nyuggereknek zéró fizetésért.
A vízvezeték szerelőm legutóbb felrakott egy bojlert 1 óra alatt az én segítségemmel egyébként, mivel magától nem ment neki.
50000 forintot vitt haza zsebbe, kézpénzben.
Nem igazán ez volt a gondolatmenetem lényege, példákat próbáltam hozni, hogy mi a fura sztem ebben a "másfelet keresel, most majd szerelmesen visszaír az a modell aki eddig ghostolt" feltevésben. NER-esek alatt az üzleti kört értem akik jachtoznak, de ettől még nem lettek valóban menők, mert csak a pénzük van meg, de nem izgalmasak, nem gyúrnak, nincs stílusuk stb. Amúgy a NER többről szól mint a pénz, az egy zárt rendszer, ahol olyan networking van, ami magasra viheti azt aki bejut.
Jó sztori, a szakik jól keresnek van igény a munkájukra és kevesen vannak. Amúgy kimondtad a megoldást, szakinak kell lenni és nem ghostolnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!