Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit kéne keresnem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kéne keresnem, hogy ne ghostingoljanak a lányok Magyarországon?

Figyelt kérdés
Akár az utolsó Kazincbarcikai putriba is elmegyek nyomik közé. A lényeg, hogy a pénz megvan rá.

2022. aug. 6. 03:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a terved hogy működne a gyakorlatban? Azzal írsz rá, hogy "700at/egymilliót/másfelet keresek" és akkor majd erre fog visszaírni meg beszélgetni veled stb.? Vagy screenshotokat küldesz lányoknak a számlatörténetedről? Vagy miután ghostolt valamelyik ledobod a bombát és elküldöd a "másfél milliót keresek" varázsüzenetet és akkor erre ő "huh mostmár vonzódom hozzád", és akkor így megy tovább a dolog?
2022. aug. 10. 15:05
 22/29 anonim ***** válasza:

#21: Nem. Úgy működik, hogy ha luxy képeid vannak kint, akkor instamodellekkel is matchelni fogsz, azok meg a pénzügyeidről puhatolóznak.

Így mondjuk ő kaphat csinos nőket is szintjén felül: [link]

Ő pedig 0 matchel fog rendelkezni: [link]

De érte is csak gyerekes anyukák fognak versengeni: [link]

És ha kiderül róla, hogy nincs diplomája, nem is KATA-s vállalkozó és vagyona sincs, akkor marad a friendzone, mert egyébként sincs elsőrandis szex, nála ilyen barátzónából alakulnak csak kapcsolatok, ha alakulnak, de legtöbbször nem.

2022. aug. 10. 18:40
 23/29 A kérdező kommentje:
Az elsőrandis szex szerintem Chad only. A pénz a hosszútávúra jó sok randi után.
2022. aug. 10. 20:20
 24/29 anonim ***** válasza:
Hat de akkor vegülis mégis nekem van igazam, Schmuck Andorral szerintem a pénze miatt vannak ezek a lányok, és általában emiatt viszonylag rövid ideig is. Meg dumálsz itt luxi képekről baszod, általában egy normális instagram képet képet se tudnak elkészíteni, ülnek a NER-es/egyéb nagymenő haverjük jachtján balfaszul és látszik, hogy mindenki tök unalmas, semmi vibe nincsen. Néz meg a Mészárosékat, Szíjj Lászlót g*ci béna. És akkor majd ezek a luxi képeid szedik össze az instagram modell lányt, akinek érkezik több száz dm-je egy nap. Nézd már meg, hogy csak a magyar fitnesz influencer közösségben pl. milyen srácok milyen instagramokat visznek, aztán utána gyere a Schmuck Andoros luxy képeiddel.:D Teljesen más liga. Bár mondom ha az a cél, hogy a pénzed miatt kb. mint fizetős lány megjelenjen melletted valaki akkor teljesen okés minden.
2022. aug. 13. 12:44
 25/29 A kérdező kommentje:

"a NER-es/egyéb nagymenő haverjük jachtján balfaszul és látszik":

Az igazság az, hogy NER -esek 90% -a kevesebbet keres, mint egy befutott vízvezeték szerelő. Az az élet a NER -eseken belül is a top 10% -nak van, akik viszont jellemzően a 90 -es években kezdték, amikor standoltak az örs vezér téren a nyuggereknek zéró fizetésért.

2022. aug. 13. 17:18
 26/29 A kérdező kommentje:

A vízvezeték szerelőm legutóbb felrakott egy bojlert 1 óra alatt az én segítségemmel egyébként, mivel magától nem ment neki.

50000 forintot vitt haza zsebbe, kézpénzben.

2022. aug. 13. 17:21
 27/29 A kérdező kommentje:
Az az 1 óra lehet nem is volt annyi... Csak nehéz volt a bojler
2022. aug. 13. 17:22
 28/29 anonim ***** válasza:

Nem igazán ez volt a gondolatmenetem lényege, példákat próbáltam hozni, hogy mi a fura sztem ebben a "másfelet keresel, most majd szerelmesen visszaír az a modell aki eddig ghostolt" feltevésben. NER-esek alatt az üzleti kört értem akik jachtoznak, de ettől még nem lettek valóban menők, mert csak a pénzük van meg, de nem izgalmasak, nem gyúrnak, nincs stílusuk stb. Amúgy a NER többről szól mint a pénz, az egy zárt rendszer, ahol olyan networking van, ami magasra viheti azt aki bejut.

Jó sztori, a szakik jól keresnek van igény a munkájukra és kevesen vannak. Amúgy kimondtad a megoldást, szakinak kell lenni és nem ghostolnak.

2022. aug. 13. 20:43
 29/29 anonim ***** válasza:
Kva jó amugy h kiírják ezeket a xar fszopo kerdeseket, érekzik rá rendesen kifejtett válasz, a végén meg mégis ott tartunk, hogy a kérdező a kbaszott vizvezeték szerelőjéről sztorizik...
2022. szept. 3. 17:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!