Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lejjebb kellene adnom az elvárásaimból, hogy legyen
valakim?
Figyelt kérdés
Már kezdem azt hinni, hogy azért nincs senkim mert a tökélest keresem. Azt gondolnám, hogy nem, de most már elbizonytalanodtam. Lassan kimegyek a piacról, na jó azért nem, de valahol mégis.
Fontos, hogy fel tudjak nézni a páromra, helyes, sportos legyen, EQ nálam fontos, ne csesszen fel sokszor. Igazából másra nem vágyom, de eddig még nem jött össze ez a pakk. :S
Amúgy nehogy már ennyire ne legyenek helyes, sportos, magas EQ-jú férfiak. Én is ilyen vagyok, az összes edzőtársam is ilyen, bár nyilván férfi szemmel nem tudom meghatározni, hogy mi a helyes, valamint neked is más és más tetszhet, ez normális. De tényleg ne úgy állítsuk már be a helyzetet, mintha reménytelen lenne. Ráadásul, aki jár edzeni, az rengeteg sportos embert lát.
2022. aug. 5. 15:23
23/30 anonim válasza:
Tehat allnak a sorok elotted, de egyik sem felel meg kulonbozo okok miatt. Akkor mi a kerdes? Amit leirtal mint szamodra idealis ferfi, abbol nem csak szokoevente szuletik egy. Ha nem allnak nalad ilyenek a sorban, gyanitom nagy a kereslet rajuk, akkor neked kell szamukra kedvezobben valtoznod. Elvarasokbol sosem adunk le, hanem felnovunk ahhoz a szinthez, ami szukseges a sikerhez.
2022. aug. 5. 15:27
24/30 A kérdező kommentje:
22-Táncolok, ott csak lányok vannak, nem találkozom pasikkal.
De beigazolódott. Nem nekem magasak az elvárásaim.:)
2022. aug. 5. 15:31
25/30 anonim válasza:
Nem értelek. Felteszed itt a kérdést, hogy lejjebb kellene-e adnod az elvárásaidból, s ha valaki azt írja, hogy igen, akkor arra azt válaszolod, hogy erre nem volnál képes. Ha magadban már eldöntötted, hogy ragaszkodsz az igényeidhez, akkor egyáltalán minek teszed fel itt ezt a kérdést? Vagy te igazából csak a meggyőződésedben akarsz megerősödni, támogatókat akarsz gyűjteni, akik azt mondják, hogy tarts ki és várd a herceget továbbra is a fehér lovon?
2022. aug. 5. 15:34
26/30 anonim válasza:
Időd mint a tenger. Sok olyan ember van aki 50 évesen is az igazit keresi.
2022. aug. 5. 16:12
27/30 anonim válasza:
Szerintem butaság elvárásokat állítani. Gondolj bele, ott van egy ember, mögötte 20-30-40 év, ami alatt millió dolog történt vele, voltak sikerei, kudarcai, így formálódott, csiszolódott. Ha te eléállsz egy elvárási listával, nem fog ezeknek megfelelni, mert az erényei nem feltétlenül ott lesznek, mint ahol ezt te a fejedben elgondoltad. Ez alól kivétel a fizikai vonzalom. Érdemes olyat választani, akinél ez adott.
Érdemes lenne kimozdulnod a megszokott körökből. Táncolsz, akkor menjél el másik stílust tanulni, ahol fiúk is lesznek és populáris. Salsa és bachata a két lemenőbb mifelénk.
2022. aug. 5. 16:37
28/30 anonim válasza:
Maradj a macskáknál, mindenki jobban jár.
2022. aug. 5. 16:48
29/30 anonim válasza:
szegény macskák
2022. aug. 5. 22:05
30/30 anonim válasza:
Tudjuk, te tökéletes vagy. Kívül-belül a megtestesült álom, maga tökély. De még szerencse, hogy a férfiak ezt nem így látják. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!