Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig adjam még lejjebb az elvárásaim?
A nők inkább maradnak egyedül vagy lesznek sokadikak egy szoknyapecér mellett, mint, hogy egy átlagos sráccal legyenek, akivel nem lehet felvágni a csajok előtt, instán vagy fb-on.
Ha nem vagy pszichopata, gazdag, kőbunkó, akkor sok sok visszautasításban lesz részed, de ne add fel lehet találni normális nőt, csak nagyon nehéz.
Draga. Amig kapnak, addig lehet elvaras.
Tekintve hogy a pasik kicsi resze esik ax idealis tartomanyba, a nok boven megelegszenek az atlagossal, kulonben nem jutna nekik par.
Talan benned van a hiba. Egy tuti. Minden no tokon rug, ha eloadod neki, hogy o az alsoszint....
Ne az elvárásaid add lejjebb, hanem nyújts többet. Pl. gyúrj, hordj más ruhákat.
(A fejem fogom néhány gyakorlatiatlan választól. Ha nem tud valaki összejönni egy átlagos lánnyal, akkor tegye feljebb a lécet és akarjon egy szupermodellt, mert azzal könnyebben összefog jönni? Fuck logic...)
Jaaaa, hogy ez csak a külsőre vonatkozik? Én meg azt hittem, hogy a külső+iq+személyiség ad ki egy teljes embert. Én kérek elnézést. Ebben az esetben valóban: legyél jóképű, gyúrjál, és majd ragadni fognak a "szupermodellek" estébé estébé.
Meh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!