Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lejjebb kellene adnom az elvárásaimból, hogy legyen valakim?

Figyelt kérdés

Már kezdem azt hinni, hogy azért nincs senkim mert a tökélest keresem. Azt gondolnám, hogy nem, de most már elbizonytalanodtam. Lassan kimegyek a piacról, na jó azért nem, de valahol mégis.

Fontos, hogy fel tudjak nézni a páromra, helyes, sportos legyen, EQ nálam fontos, ne csesszen fel sokszor. Igazából másra nem vágyom, de eddig még nem jött össze ez a pakk. :S

2022. aug. 5. 14:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom ez mit jelent. Nem olvasok fszságokról.
2022. aug. 5. 15:00
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Hogy felcsattantál. Értem, hogy miért van a listán, hogy ne csesszen fel sokszor...
2022. aug. 5. 15:00
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire beszukited a lehetosegeidet, mikozben nalad meg nem allnak sorokban, az egyenes ut a maganyhoz. Azokbol tudsz valasztani, akik probalkoznak nalad. Ha varod, hogy valaki jojjon es szugeralalason kivul semmi nem tortenik, az eleg rossz strategia.
2022. aug. 5. 15:01
 14/30 A kérdező kommentje:
Magyarán azt mondod, hogy válasszak azokból, akik kopogtatnak. Nem tudom hogy vagy vele, de én kidobnám a taccsot ha nekem olyannal kéne lefeküdnöm aki nem az esetem. Ha pedig esetem, de valami bibi van a belső tulajdonságánál, annál azért többre becsülöm magam, hogy akármit elviseljek.
2022. aug. 5. 15:06
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

"Faék egyszerű nő lehetsz! Legfontosabb neked hogy a férfi jóképű és sportos legyen."

Képzeld! Nekem sem kell egy nekem rondának tűnő túlsúlyos férfi.

És ha neked megfelel egy ronda, kövér nő (akit te annak látsz), akkor azt nem hiszem el vagy baj van vele.

2022. aug. 5. 15:08
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

13

Milyen beszűkítés? Ez rettentő kevés igény és igen alacsonyra tette a lécet a kérdező. Nézzen ki valahogy és legyen EQ-ja? Ennyi az összes? :D

2022. aug. 5. 15:09
 17/30 anonim ***** válasza:
41%

Aranyos vagy, de majd rájössz, hogy a fizikai vonzalom önmagában semmit nem ér. Az hogy helyes, sportos, nagyon kevés egy közös élethez. Én ismerek helyes, sportos férfit, maratonokat fut, nem dohányzik, de ha választanom kéne, akkor inkább a nem helyes, túlsúlyos másikat választanám, mert az sokkal életrevalóbb. De te tudod, hogy neked mi a fontos. És ha véletlenül meghízik, keresel egy következő helyes, sportosat?

Szerintem adj esélyt annak is, aki elsőre nem jön be.

2022. aug. 5. 15:10
 18/30 A kérdező kommentje:
Szerintem itt nagyon sokan értelmezni sem képesek. Mint pl.: 17 is kreált egy teljesen új kérdést. Taps!
2022. aug. 5. 15:13
 19/30 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező. Valami gond van, ha már a randiig nem jutsz el. Rengeteg sportos pasi van. Normális érzelmi inteligencia szinttel. Lehet elsőnek magamban keresném a hibát.
2022. aug. 5. 15:18
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon valószínű, hogy nem a magas igényeid, hanem inkább a tenyérbemászó stílusod miatt nem kellettél eddig normális férfinak.
2022. aug. 5. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!