Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legfontosabb számodra egy férfinél?
"Kedves - rendes"
Jajj! Erős red flag, menekülés azonnal, aki így jellemzi magát.
1
Miért ?
Mondjuk az, hogy kedves vagy rendes vagy, ne magadra mondd, ezt a jelzőt mástól kell kapni.
Kicsit olyan, mint egy díj, az sem sokat ér, ha magadnak ítéled oda.
Még amúgy ki az, aki nem gondolja magát kedvesnek?
"Az én párom nagyon jóképű, és pénze is van de sajnos a tisztelettudó viselkedés kimaradt nála és nem vagyok boldog mellette."
A szomorú, hogy mégis mellette vagy, ebből jön a "lányoknak a bunkók kellenek" mantra.
Amúgy ez a kedvesség téma marha érdekes dolog, mert szerintem a nők imádják a kedves férfiakat, de ez a kifejezés két szóból áll. Ha valaki kedves, de nem férfias, az a red flag, ahol az előttem szólók is írták. A feleségem ha lelkesen beszél egy férfiról, legtöbbször azt emeli ki, hogy mennyire kedves az illető, de ezt sosem a simulékony, hízelgő fickókra mondta.
Akiről legutóbb ezt mondta, egy kopasz, foci mezes, macsó csávó volt, aki amolyan igazi családapa, és végtelen türelemmel gondozza az autista gyerekét, fát lehet vágni a hátán, építi a házat, és mindig hatalmas mosollyal fogad bennünket, rendkívül érdeklődő és figyelmes. Ez egy olyan csávó, akihez szerintem amúgy hozzá is menne az asszony adott esetben.
#2: kismilliószor el lett mondva. De akkor megfogalmazom másképp. Ilyen jelzőkkel a legrosszabb minőségű "árut" próbálják elsózni. Ezek alapvetően elvárható tulajdonságok. Ha valaki nem kedves és rendes (mármint a szó valódi értelmében, nem a nyálas, kirakati jelzőként, ahogyan te használod), akkor az illető konkrétan egy selejt.
Legalább azt írtad volna, kérdező, hogy érzelmileg kifinomult, de ahogy elnézem a magadfajtáknak gőzük sincs, hogy azt eszik-e vagy isszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!