Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra mi a legfontosabb egy párkapcsolatban?
A kérdező szavazást indított:
37 szavazat
Rosszul vannak megfogalmazva a kategóriák. Nekem a legfontosabb az intelligencia, tanultság (papírral, vagy anélkül, bár sokszor jár együtt papírral, ez tény). Ez nem iskolai végzettség kérdése, mert idióta orvost is ismerek, akit nem tisztelek, nyilván. De a tanultság az a legfontosabb szempont nekem, ha az elmúlt kapcsolataim átlagát nézem. A külsőben közös pontokat kevesebbet találok, de ha valaki okos és tanult, az engem lenyűgöz.
2021. júl. 30. 11:50
Az őszinteség,az érzelmi intelligencia ,és legyen talpra esett aki jól kommunikál,a közös dolgok mint például közös kedvencek vagy hobbik, a külsejében fogjon meg az a bizonyos dolog amit szeretek egy nőben ,nálam ez például a szemek és egy nekem gyönyörű mosoly,hogy mi a gyönyörű ez viszont mindenkinek más és más ezért ezt nem részletezném. 35f
2021. júl. 30. 12:01
Valamilyen szinten minden felsorolt szempontnak van jelentősége, csak más a prioritás - ez személyenként nagyon eltérő lehet. A "nem akarok kapcsolatot" is valid válasz, de szerintem előbb utóbb a legtöbb ember életében eljön az az érzés, hogy vágyik egy társra.
Én ezért fordítva közelítettem meg: az őszinteséget jelöltem be, mivel annak a hiánya a legnagyobb kizáró ok egy kapcsolatban
2021. júl. 30. 12:20
szarul van megszerkesztve a szavazás
a szerelem egy érzelmi állapot, az összes többi pedig tulajdonság. persze, hogy mindenki a szerelemre nyom.
2021. júl. 30. 12:52
Na, meg hogyan definiálod, hogy belső adottság? Az őszinteség az nem az? Át kéne ezt gondolni írás előtt...
2021. júl. 30. 12:58
5# A szavazási szempontok legalább annyira spontán, logikátlan és intuitív módon lettek kitalálva, mint maga a szerelem... ;)
🥺😌
2021. júl. 30. 13:01
Az együttműködés, az egyértelmű.
Amikor nem szenvedés, nem harc, hanem nagyjából ugyanugy működünk, az eltérő dolgaink kiegészitik egymást, új szokásokat vezetünk be, új dolgokat próbálunk ki.
2021. júl. 30. 13:50
Szerintem minden kapcsolatban az őszinteségre ,tiszteletre és a szeretetre épül minden. A szerelem egy múló állapot, egy kapcsolat elején fokozottan jelen van és később mindig halványul, de a szeretet, tisztelet, őszinteség egy jó kapcsolatban minden nap jelen van.
2021. júl. 30. 18:15
Mi a különbség a testi adottságok és a külső adottságok között?
2021. júl. 30. 18:24
A hűség szerintem az érzelmek után a legfontosabb.
És egyben a legsérulékenyebb és legritkábban tartós tulajdonság.
2021. júl. 30. 18:30
Kapcsolódó kérdések: