Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nektek valóban a kedvesség, biztonságérzet, egzisztencia a legfontosabb?
Többektől hallom hogy a nőknél a külső nem annyira fontos. Persze legyen az illető ápolt, tiszta ilyen alap dolgok.
Sokkal többet ellehet érni ha az ember kedves, megértő, és biztonságban érzi magát a nő.
Gondolok itt a stabil egzisztenciára, és ha látja hogy az embernek vannak céljai és tesz is értük, nem egy életképtelen szerencsétlen.
Szerintem sem minden a külső, de kedvességtől, megértéstől még nem leszünk szerelmesek. Ezek alapdolgok, de nem ettől leszünk szerelmesek.
Személy szerint én a határozott, derűs, jó humorú, nem megkeseredett, nem tesze-tosza pasikba tudok beleszeretni. Lehet akármilyen jóképű, ha még a kezét is nekem kell megfogni, mert ő nem meri még a harmadik randin sem, hát az lehet akármilyen kedves és megértő, nem tudok beleszeretni soha az életbe. Ha nem életképtelen, megáll a saját lábán, az jó pont, ez valóban fontos. Én nem gyereket keresek, hanem Férfit, akire felnézhetek, aki erősebb nálam.
Egyszer volt valaki, aki úgy vitt át a zebrán, hogy kézen fogott, azt mondta: balra néz, jobbra néz, nagyot néz, mehet...Felhúzta a cipzárt a kabátomon, mielőtt kiléptünk a hidegre és megigazította a sapimat.
És újra kislánynak éreztem magam mellette, BIZTONSÁGBAN és én ettől lettem szerelmes. Ez nem puszta kedvesség. Lehet valaki úgy is kedves, hogy attól még nem érzed magad biztonságban.
Talán az a legjobb szó, hogy abba a férfibe szeretünk bele, aki mellett jó értelemben véve kislányok lehetünk újra.
A magam nevében tudok csak nyilatkozni.. és nyilván számít a külső is valamennyire, de nem kell végtelenül jóképűnek lennie, vagy tökéletes izomzattal rendelkeznie.
Ha valaki kedves, figyelmes, jó humorú, fel tudja kelteni az érdeklődesemet akkor is, ha nem kimondottan "szép" a külseje. Lehet hogy épp a hagja, mosolya, szeme vesz le a lábamról. Szerettem már olyan férfit, akit elsőre látva, kimondottan csúnyának tartottam. Olyan kedves volt ahogy beszélt és mikor legelőször átkarolta a derekamat, elvesztem. Onnantól ő volt a legszebb férfi számomra.. és az egyik legnagyobb szerelem volt az életemben.
4#
Jó volt a sztori de
Hahaha jobb példát nem találtál?:D képzelem mekkora harmónia van köztük:p de szerencsére van helyük kikerülni egymast talán külön házban is laknak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!