Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki mit vall, mi a legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit vall, mi a legfontosabb a működő parkapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Az elejen persze működnek a találkozások, a kemia, vannak nagy beszelgetesek, egymásra hangolódás. Minden megvan, minden jónak tunik...

De mit gondoltok(akár tapasztalatok alapjan), hol siklik el sok kapcsolat? Nincs Tisztelet? Nincs odafigyelés? Vagy kesobb kiéleződnek az ellentétek? Ezek pedig vajon ennyire nem korrigálhatóak es ez vezet szétvallashoz? (Pl. Annyi mesebe illő boldog parkapcsolatrol, házasságról hallani, ami hirtelen végleg tönkre megy. De miert? )

Te mit helyezel az elso helyre a békés, boldog, hosszu kapcsolathoz?

Plusz: Hisztek benne, hogy hamar ossze kellene költözni, hogy igazán ki ismerjetek egymast?

2021. ápr. 5. 10:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Ahány kapcsolat, annyi forgatókönyv. Hiába vársz egy nagy egyetemes igazságot, nincs ilyen.
2021. ápr. 5. 11:01
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Egymás iránti tisztelet. Ha ez megszünik a kémia se lényeg...
2021. ápr. 5. 11:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudom Elso, nincs egyetemes igazság, de vannak történetek, amikből lehet meríteni, tanulni. Ezert erdekel minden vélemény! Koszonom, aki ir!
2021. ápr. 5. 11:05
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

A partner minden körülmények közt az első. A kapcsolatot minden nap ápolni kell (nincs olyan, hogy kifogott halat nem kell etetni). Maximális odafigyelés a partnerre, a pénz, rokonok, külvilág mind csak ezután jön. Érdeklődés, gyöngédség, támogatás. Ezek a lényeges pontok. Nem láttam még kapcsolatot szétmenni, amiben ezek megvoltak.

Esetleg legyél Gábor cigány:) Ott sincs válás:)

2021. ápr. 5. 11:11
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
32 év házasság után én a kémiára esküdnék ha az működik rendesen akkor a többi gond megoldódik magától... De ez nem mindenkire igaz csak akik össze illenek...
2021. ápr. 5. 11:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Vajh ki az a paraszt, aki lehúzogatja a válaszokat?
2021. ápr. 5. 11:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi korrekt valaszokat! Sajnos nem tudom ki húzza le a valaszokat:( Nekem mindegyik segítő!
2021. ápr. 5. 11:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikáció.

Ha nincs rá folyamatos igény vagy nem megfelelő,akkor csak idő kérdése,hogy mikor borul az egész.

2021. ápr. 5. 13:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

48 vagyok. Amit én tapasztaltam: elkényelmesedés, bizalomvesztés.

De szerintem a gyerekvallalas is sokszor egy törés, mert akkor már nem jut annyi idő a párunkra.

2021. ápr. 5. 14:00
 10/12 A kérdező kommentje:

Utolsó! Ez nagyon jo felvetés! A baráti körömben feltűnően sokan mentek szét, vagy epp romlott meg a kapcsolatuk egy vagy ket gyerek utan. Beszélgettem errol a legjobb barátnőmmel, akik 3ev utan teljesen elhidegultek egymástól es a válás is erősen felmerült.

Baratnom szerint nem jo, hogy mindent ő csinal otthon es a gyerekekkel. A ferje meg csak “dolgozik”. Ezzel nem értek egyet. Ez vitatéma lehet most. Ti hogy vélitek?

En nőként azt vallom, hogy egy anyanak helyt kell állnia egyedül is a platzon. A férfit nem kellene bevonni pluszban még a háztartásba munka utan. Mar alig beszélnek egymással es nincs közös programjuk, azzal indokolva, hogy nem jut ra ido. Látva oket csak a telefonjukat nyomkodjak távol ülve egymástól. Tenyleg igy el kell múlnia az egyszer oly eros szerelemnek ilyenek végett?

Felvetődik bennem, hogy az akkor tenyleg szerelem volt? Nem csak egy rózsaszín köd?

A kommukaciot en is elso helyre tenném. Sokat gondolkodtam belőlem is mi hiányzik. En még a kölcsönös figyelmet is fontosnak erzem. Sajnos képes vagyok elkényelmesedni es egy ido utan eszre se veszem, hogy kevesebb az ölelés, az osszebujas. Nem feltétlen szexre gondolok.

2021. ápr. 5. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!